Thursday, 28 March, 2024

Με μεγάλη επιτυχία ο Δρόμος του Κερασιού 2018

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε ο Δρόμος του Κερασιού 2018 στην Έδεσσα με πάνω από 200 αθλητές όλων των ηλικιών και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια

Εκατοντάδες επισκέπτες με τις οικογένειές τους απόλαυσαν τον εξαιρετικό καιρό στην μαγευτική φύση μόλις 2km από το κέντρο της πόλης με μια μοναδική θέα της πόλης και των γύρω χιονισμένων βουνών.

Λίγο παρακάτω στις κοιλάδες της Έδεσσας τα πρώτα λουλούδια έχουν κάνει δυναμικά την εμφάνισή τους. Η άνοιξη της Έδεσσας, η άνοιξη αρχίζει όπως και η διάθεσή μας για εξόρμηση.


Ο Δρόμος του Κερασιού αποτελεί μια μοναδική εκδήλωση που συνδυάζει τον αθλητισμό, τον πολιτιστικό τουρισμό, την περιήγηση στο περιβάλλον και τις υπαίθριες δραστηριότητες στην περίοδο της Άνοιξης με τις ανθισμένες κερασιές της Έδεσσας.

Όλες οι διαδρομές ήταν μέσα σε δασικά μονοπάτια που δίνουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντας μιας πραγματικής απόδρασης στην φύση της Έδεσσας και της Ορεινής Πέλλας.

Παράλληλα ιδιαίτερα ενθαρρυντικό ήταν το μήνυμα από τους νεαρούς ποδηλάτες και τις ποδηλάτισσες που δείχνουν να αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για το ποδηλατικό μέλλον της ευρύτερης περιοχής και της χώρας.
Οι συμμετέχοντες πήραν αναμνηστικά διπλώματα ενώ οι νικητές πήραν αναμνηστικά μετάλλια και κύπελλα.

Για την ιστορία ο πρώτος της γενικής κατάταξης ήταν ο Alex Ivanov από το Πετρίτσι Βουλγαρίας, δεύτερος ο Γκιόργκι Σουβατζόγλου από τον Αερωπό της Έδεσσας και ο Γεώργιος-Παΐσιος Σιώνης επίσης από τον Αερωπό Έδεσσας. Τα πλήρη αποτελέσματα βρίσκονται στο www.edessacity.gr & την σελίδα δρόμοι του κερασιού.
Η εκδήλωση και οι αγωνιστικές δραστηριότητες οργανώθηκαν στο Τουριστικό Περίπτερο του Φυσιολατρικού Ομίλου Έδεσσας από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Έδεσσας «Αερωπός», τον Σύλλογο Βετεράνων Αθλητών στίβου Έδεσσας, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, Γενική Γραμματεία Αθλητισμού/Τμήμα Αθλητικού Τουρισμού, με την υποστήριξη του Δήμου Έδεσσας και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Έδεσσας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου