Thursday, 28 March, 2024

Τσιτσιπάς σε Τζόκοβιτς: “Μας εμπνέεις με αυτά που κάνεις”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να έχασε στον τελικό από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά είχε να πει μόνο καλά λόγια για τον αντίπαλο του
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εμφανώς απογοητευμένος μετά την ήττα με 6-3, 6-4 από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό της Μαδρίτης. Ο Έλληνας τενίστας είχε ωστόσο να πει μόνο καλά λόγια για τον αντίπαλο του.
“Πρώτα απ’ ολα να πω χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες” είπε αρχικά ο Έλληνας τενίστας και συνέχισε: “Να σε συγχαρώ, μας εμπνέεις με αυτά που κάνεις, το άξιζες, είχες σπουδαία απόδοση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για τη φιλοξενία, τον κόσμο για την υποστήριξη και τους σπόνσορες.
Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Νόβακ και εν συνεχεία να ευχαριστήσω την ομάδα μου που με στηρίζει. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και φυσικά τους σπόνσορες μου που με πιστεύουν. Ένα μεγάλο χειροκρότημα στον κόσμο που ήρθε. Εκτιμάτε το τένις και είναι ωραίο να το βλέπεις αυτό και να παίζεις σε ένα τέτοιο περιβάλλον, ξέρετε να βλέπεται τένις. Δεν είναι τόσο εύκολο να το βρεις αυτό. Εύχομαι να είμαι εδώ και πάλι του χρόνου και φεύγω από εδώ με ευχάριστες αναμνήσεις”.
sport24

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου