Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Στην Σέντρα… Τι ετοιμάζεται στο ποδόσφαιρο των Γιαννιτσών;

*Καλημέρα, καλημέρα, vα είστε όλοι καλά, γεροί, δυνατοί, με θετική αύρα. Έρχονται καλύτερες μέρες με την καλλιέργεια της ινδικής κάνναβης και θα τα βλέπουμε όλα όμορφα.

*Βρέθηκα στο ΟΑΚΑ το περασμένο Σάββατο για τον τελικό του Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και αυτό βέβαια που θα μου μείνει χαραγμένο στην μνήμη ήταν η ατμόσφαιρα που επικρατούσε από τα ευρηματικά συνθήματα των οπαδών και των δύο ομάδων και φυσικά το πάθος που έβγαζαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

*Την κατάπιε την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ. Πραγματικά τέτοια διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων κανείς δεν την περίμενε να την δει. Βρέθηκα μέσα στους υγιείς φιλάθλους της ΑΕΚ, τους μετριοπαθείς και οι άνθρωποι δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν, κοιτούσαν την ώρα πότε θα τελειώσει το παιχνίδι για να φύγουν από το γήπεδο.

*Μεγαλειώδη εμφάνιση του ΠΑΟΚ, σήκωσε πανάξια το Κύπελλο και του αξίζουν συγχαρητήρια. Αυτή η ομάδα με 3-4 προσθήκες ουσιαστικές, με παίκτες που θα κάνουν την διαφορά, δηλαδή «πάρε-βάλε» είναι ικανή για μεγάλα πράγματα!

*Και τώρα στα δικά μας, στα του οίκου μας. Μ’ αυτά και μ’ εκείνα τον φάγαμε και τον Μάιο με το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται την Κυριακή στο Μαυροβούνι για το ξεκαθάρισμα όλων των λογαριασμών μιας ολόκληρης χρονιάς.

*Παιχνίδι για γερά νεύρα, ένας αγώνας που ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα και κράτησε μέχρι να σκοτεινιάσει στο Μελίσσι με αντίπαλο το Μάνδαλο. Τα είχε όλα, χαλάλι τα 5 ευρώ για το εισιτήριο, 120 λεπτά με την παράταση, 2 γκολ, 3 κόκκινες κάρτες και από 5 πέναλτι.

*Τελικός νικητής το Μελίσσι με 4-3 στα πέναλτι, σ’ ένα παιχνίδι μέτριο. Το ζητούμενο είναι τώρα εάν αυτή η υπερπροσπάθεια των παικτών του Μελισσιού και η κούραση του αγώνα θα τους βγει την Κυριακή, στον τελικό με το Μαυροβούνι.

*Θεοδόση, πάνε τα παιδιά κάνα δυο φορές στο Λουτράκι στην πισίνα να χαλαρώσουν και το Σάββατο ξενοδοχείο.

*Στο Μαυροβούνι υπάρχει αισιοδοξία για τον τελικό. Πιστεύουν ότι το όνειρο του Τέο και η προσπάθεια του που ξεκίνησε από την Β’ Κατηγορία, φέτος θα υλοποιηθεί με την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

*Παρέλαση έκανε η ομάδα του Τσάρτα την Κυριακή στα play off για την άνοδο στην Α1 Κατηγορία. Το 3-0 των Αμπελειών επί του Σταυροδρομιού έδωσε το εισιτήριο για την επιστροφή στα σαλόνια της Α1.

*Στον δρόμο που χάραξε προτού δύο χρόνια ο Γιάννης Γυριχίδης περπάτησε ο Τσάρτας και για δεύτερη φορά ο Αρης Αμπελειών δείχνει ότι είναι μία ομάδα συγκροτημένη, μια ομάδα οικογένεια.

*Συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες, τον προπονητή, στον πρόεδρο Χρήστο Τσαρτσαράκη, που έτρεξε και πάλεψε μαζί με την Διοίκηση του για να λύσει όλα τα προβλήματα που συνάντησε καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και φυσικά σε όλο το χωριό που ήταν κοντά στην ομάδα.

*Κάτι άκουσα, κάτι πήρε το αυτί μου, ότι κάποιο ενδιαφέρον υπάρχει από κάποιους ανθρώπους εκτός νομού για κάτι καινούργιο στο ποδόσφαιρο της πόλης των Γιαννιτσών. Περιμένουν πρώτα να τελειώσει η υπόθεση της ανόδου στην Γ’ Εθνική, να δουν ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο και μετά θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους. Έτσι μου είπαν, αυτά άκουσα, θα περιμένω να δω κι εγώ τη συνέχεια…

*Για την Αναγέννηση ισχύουν αυτά που ξέρετε, αυτά που λέει κάθε φορά και δικαιώνεται ο πρόεδρος κ. Κώστας Σαββουλίδης, ότι κάθε καλοκαίρι πάει για πρωτάθλημα και στο τέλος σώνεται. Για την χρονιά που έρχεται είναι υπεραισιόδοξος και εκεί στον μπαξέ του, στο πατρικό του σπίτι, στρώνονται τα μεγαλεπήβολα σχέδια, μαζί με τους 2-3 γνωστούς πλέον συνεργάτες του.

Γράφει ο Γιάννης Μίγγας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου