Tuesday, 23 April, 2024

Παρελθόν ο Ζαρογιάννης απο την ομάδα του ΑΣ Γιαννιτσά

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα ο Ζαρογιάννης από την ομάδα του Α.Σ.Γιαννιτσά, ο έμπειρος μέσος, καθώς για επαγγελματικούς λόγους

δεν μπορεί να συνεχίσει στους ρυθμούς της ομάδας και με δήλωση του ευχαριστεί τους πάντες στον σύλλογο για την σύντομη θητεία του στον σύλλογο.

Ο Χρήστος Ζαρογιάννης, που βοήθησε σημαντικά στον πρώτο γύρο την ομάδα των Γιαννιτσών, αποχώρησε επειδή ήθελε να μείνει στην Ημαθία κι έτσι ήρθε σε συμφωνία με τη ΝΙΚΗ Αγκαθιάς.

Αναλυτικά η δήλωση του:
“Θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλους όσους συνεργάστηκα σε αυτή την ομάδα. Τους συμπαίκτες μου τους προπονητές την διοίκηση και τον φίλαθλο κόσμο που στηρίζει αυτή τη νέα προσπάθεια. Οφείλω να ομολογήσω πως με στεναχωρεί το γεγονός που αποχωρώ αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορώ να ακολουθήσω το πρόγραμμα της ομάδας. Ήταν χαρά μου που συμμετείχα σε αυτή την προσπάθεια και εύχομαι να έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι σε όλο αυτό που χτίζεται από τον πρόεδρο κύριο Τεό Δανιηλίδη και τους παράγοντες που δείχνουν πως πρέπει να λειτουργεί μια επαγγελματική ομάδα. Εύχομαι η ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της και θα είμαι πάντα φίλαθλός της…”.

Η διοίκηση του συλλόγου έχει έρθει σε συμφωνία με 4 έμπειρους, εν ενεργεία παίκτες, με συμμετοχές και ομάδες Β, Γ’ εθνικής και αναμένεται τις επόμενες μέρες να ανακοινωθούν τα ονόματα τους.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου