Friday, 26 April, 2024

Μακεδονικός Έδεσσας- Ένωση Τσάκων 1-1

Αήττητος παραμένει στην κούρσα του πρωταθλήματος ο Μακεδονικός Έδεσσας, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 απέναντι στην Ένωση Τσάκων.
Οι βυσσινί ξεκίνησαν με πίεση στην αντίπαλη άμυνα που ανάγκαζε τους φιλοξενούμενους σε λάθη. Στο 15′ ο Γάτσης σούταρε από το ύψος της περιοχής αλλά απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 32′ ο Καλογιάννης βγήκε πλάγιο τετ α τετ το σουτ όμως πέρασε πάνω από την εστία. Την ίδια κατάληξη είχε και η καλύτερη φάση του 1ου ημιχρόνου με τον Ρέτζια να μην καταφέρνει να σπρώξει την μπάλα στην αντίπαλη εστία μέσα από την μικρή περιοχή. Στο 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο ενθουσιώδεις και κατάφεραν να προηγηθούν με σουτ του Στεφανίδη στο 48′. Στο 51′ μάλιστα θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ μετά την διείσδυση του Πέτσου, ο Μητσόπουλος όμως αντέδρασε σωστά στο σουτ του Στεφανίδη.Από το 60′ και μετά οι παίκτες του Μακεδονικού ισορρόπησαν το παιχνίδι και φάνηκαν απειλητικοί στο 63′ σε τετ α τετ του Κιουρτζίδη Β. που πέρασε άουτ και με κεφαλιά του Σκούλη στο 68′ που είχε την ίδια κατάληξη. Στο 75′ ο τερματοφϋλακας των φιλοξενούμενων έδιωξε κόρνερ το μακρινό σουτ του Καλογιάννη. Τελικά η πίεση καρποφόρησε στο 88′ όταν ο Μπουρδάνης εκτέλεσε κόρνερ, οι αμυντικοί δεν απομάκρυναν, ο Πέτκος σούταρε στα σώματα και ο Τότλης από κοντά ισοφάρισε με πλασέ. Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να κλέψουν το τρίποντο αλλά η αμαρκάριστη κεφαλιά του Οξούζογλου ήταν αδύναμη και ο Μητσόπουλος μπλόκαρε σταθερα.
Για τον Μακεδονικό Έδεσσας: (Ουζούνης) Μητσόπουλος, Σουλιώτης, Κιουρτζίδης Β. (81′ Τότλης) Ρέτζιας, Καλογιάννης, Πέτκος, Καραγιάννης, Παπαδόπουλος, Γάτσης (74′ λ.τ. Μπουρδάνης), Σκούλης, Μακουλέας (46′ Τσέλος).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου