Έκτακτη Είδηση

Home / Αθλητικά / Επιστροφή στην γενέτειρα για Χατζόγλου, έκλεισε στον Α.Σ. Γιαννιτσά

Επιστροφή στην γενέτειρα για Χατζόγλου, έκλεισε στον Α.Σ. Γιαννιτσά

Αμυντική θωράκιση για τον Α.Σ. Γιαννιτσά, που έντυσε στα κυανόλευκα τον Γιαννιτσιώτη Αναστάσιο Χατζόγλου.

Ο 27χρονος στόπερ, αυξάνει τις πολύ καλές επιλογές στην αμυντική διάταξη των νεοφώτιστων και ενισχύει σημαντικά τις αξιόπιστες λύσεις της ομάδος.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και έπαιξε από την Δ’ Εθνική έως και την Β’ Εθνική κατηγορία και διετέλεσε αρχηγός της.

Ο Τάσος μέχρι το τέλος της περασμένης σεζόν έπαιζε στον Αγροτικό Αστέρα, που είχε μια γεμάτη ποδοσφαιρική χρονιά στην Γ’ Εθνική. Έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε πολλές επαγγελματικές ομάδες όπως Ολυμπιακό Βόλου και παλιότερα σε Γιαννιτσά (όπως προαναφέραμε), Νίκη Βόλου, Πιερικό, Πανηλειακό, Θεσπρωτό και Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει πάνω από 50 συμμετοχές στην Β’ Εθνική, πάρα πολλές στην Γ’ Εθνική και αρκετές στο κύπελλο Ελλάδος, ενώ έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές ομάδες.

Η επιστροφή του στην γενέτειρα του, είναι κάτι που το ήθελε η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος της πόλης, δηλαδή αξιόλογοι παίκτες γέννημα θρέμμα των Γιαννιτσών να επιστρέψουν στην ομάδα της πόλης.

Ο Α.Σ. Γιαννιτσά του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published.