Tuesday, 16 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΟΚ: «Καίγεται» για αντί-Πρίγιοβιτς

Κορυφώνονται οι επαφές του ΠΑΟΚ για τον επιθετικό που θα καλύψει το κενό του Σέρβου

Στον ΠΑΟΚ έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου προκειμένου να βρουν άμεσα τον αντικατάστατη του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο Σέρβος φορ πήρε φύλλο πορείας για την Αλ Ιτιχάντ που τον «χρύσωσε» και στη Θεσσαλονίκη πλέον αναζητούν επιθετικό προκειμένου να καλύψουν το κενό δίχως να χαλάσει η χημεία της ομάδας.

Και μπορεί ο Μάρκους Μπεργκ να παρουσιάζεται ως κύριος στόχος, ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι στράικερ στη λίστα του «δικέφαλου». Πιο προχωρημένη περίπτωση, αλλά περισσότερο για plan b, φέρεται να είναι αυτή του Λέο Μπονατίνι της Γουλβς.

Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο βρέθηκε στο Λονδίνο και στόχευσε τον 24χρονο Βραζιλιάνο και οι εξελίξεις θα τρέξουν το επόμενο 48ωρο. Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να ανακοινωθεί ο αντί-Πρίγιοβιτς την προσεχή Δευτέρα και δεν αποκλείεται το Σαββατοκύριακο να υπάρξει και συνάντηση κορυφής, παρουσία του Ιβάν Σαββίδη.

Επιπλέον, στα ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει για την αντικατάσταση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ, βρίσκεται και αυτό του Κλαούντιου Κεσέρου ο οποίος αγωνίζεται στη Βουλγαρία με τη φανέλα της Λουντογκόρετς.

Ο 32χρονος φορ έχει ακουστεί και στο παρελθόν για τον Δικέφαλο, αλλά δε βρίσκεται τώρα μεταξύ των πρώτων επιλογών της ομάδας, καθώς προβάδισμα έχουν ο Μπεργκ και ο Μπονατίνι. Το ρουμανικό σάιτ «sport.ro» αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ και την περσινή σεζόν ενδιαφέρθηκε για τον Κεσέρου, ο οποίος όμως επέκτεινε το συμβόλαιό του στη Λουντογκόρετς και έμεινε στη Βουλγαρία.

Το δημοσίευμα στη Ρουμανία μεταξύ άλλων αναφέρει ακόμη: «Τόσο ο Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα όσο και ο Κεσέρου με τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των πρωταθλημάτων τους. Ο Λουτσέσκου έχει δηλώσει ότι στον ΠΑΟΚ υπάρχει μεγάλη «δίψα» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς όπως λέει προχωράει στον δρόμο και του λένε συνέχεια: τίτλος, τίτλος, τίτλος…

Ο Κεσέρου από την πλευρά του κυνηγάει μία ιστορική επίδοση στο βουλγαρικό πρωτάθλημα, αφού στοχεύει να αναδειχτεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πρώτος σκόρερ».

Το Σαββατοκύριακο ξεκινάει και πάλι το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ να ταξιδεύει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίζει τον Αστέρα. Ο Δικέφαλος, που συνεχίζει να μην πατάει καλά θα παίξει κόντρα σε μια ομάδα που του βάζει συνεχώς δύσκολα κάθε φορά που την επισκέπτεται. Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει και αν δεν καταφέρει να περάσει από την έδρα του Αστέρα τότε το πράγμα θα αρχίσει να ζορίζει επικίνδυνα. Εκτός από ηρεμία, στήριξη, μετά την ήττα από την Παναχαϊκή χρειάζεται και σωστές μεταγραφές και όχι πασαλείμματα. Αλλιώς αφήστε την ως έχει και στηρίξτε ηθικά το υπάρχον ρόστερ.

Onsports – to10 – φωτο Κεσέρου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου