Έκτακτη Είδηση

Home / Αθλητικά / Παγκορασίδες “Ικάρων” Γιαννιτσών – Σκυδραϊκός 45-38

Παγκορασίδες “Ικάρων” Γιαννιτσών – Σκυδραϊκός 45-38

Σταθερή παρέμεινε η ομάδα παγκορασίδων των “Ικάρων” Γιαννιτσών που επικράτησε εντός έδρας του αξιόμαχου Σκυδραϊκού με σκορ 45-38

προσφέροντας μια ανταγωνιστική εμφάνιση με τους φίλους του μπάσκετ να απολαμβάνουν ένα ωραίο παιχνίδι. Η πλειοψηφία των κοριτσιών των “Ικάρων’ είναι γεννημένες το 2005-2006, με ελάχιστες προσθήκες του 2004.
“Σε αγωνιστικό επίπεδο οι διαπιστώσεις είναι ενθαρρυντικές !…” σημείωσε ο προπονητής των “Ικάρων Νίκος Σπόντης. “Είναι ξεκάθαρο ότι οι πιτσιρίκες μας αξιοποίησαν το ταλέντο και την καρδιά τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι … Είχαν τις ευκαιρίες τους και τις αξιοποίησαν. Προφανώς, παρά την απειρία τους, βρίσκουν σιγά-σιγά τον προσανατολισμό τους και μας χαρίζουν μπασκετικές χαρές νιώθοντας αυτοπεποίθηση στις επιλογές τους. Σε τέτοια ματς μίνι, πάντα μετράει ποια ομάδα πετυχαίνει περισσότερα εύκολα καλάθια ή είναι λιγότερη τρακαρισμένη… Μας χαροποιεί ότι αρχίζουν και βγάζουν στο παρκέ κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος. Μπράβο σε όλες! Καλή συνέχεια στις αντιπάλους μας!”

Σερέτης Θεολόγος: «Η ομάδα μας θεωρώ σήμερα πως έπαιξε αρκετά καλά, δεν έχασε την συγκέντρωσή της ακόμα κι όταν οι αντίπαλες πέρασαν μπροστά στο σκορ με αποτέλεσμα να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την άμυνα που είχαμε μέχρι εκείνο το σημείο. Από τη στιγμή που καταφέραμε να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας και να λειτουργήσουμε πιο δυναμικά σε άμυνα και επίθεση, νομίζω ότι κερδίσαμε άξια. Στόχος μας είναι η συλλογή αγωνιστικών εμπειριών γιατί τα περισσότερα κορίτσια αγωνίζονται για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλες!…”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published.