Thursday, 28 March, 2024

Ελένη Κουρτελίδου: 17η στον κόσμο η αθλήτρια του Φ.Ο. Αριδαίας

Τη 17η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών που διεξήχθη στο Τουρκεμιστάν, κατέλαβε η αθλήτρια του Φ.Ο. Αριδαίας Ελένη Κουρτελίδου.
Συγκεκριμένα στην κατηγορία των 71 κ. Γυναικών με επίδοση 199 κιλά στο σύνολο(αρασέ 88-ζετέ 111), κατέλαβε την 17 η θέση. Η επίδοση αυτή αποτελεί και νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ.
Μετά το τέλος του αγωνίσματος, η Ελένη Κουρτελίδου δήλωσε: «Ο αγώνας έφτασε στο τέλος του.. μια 17 θέση στον κόσμο είναι το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας. Δεν είναι το καλύτερο που μπορούσαμε αλλά γνωρίζοντας τις δυσκολίες που πέρασα και τις συνθήκες που φτάσαμε μέχρι έως εδώ, κάνει τουλάχιστον υπερήφανη εμένα και τον ομοσπονδιακό προπονητή Οδυσσέα Δήμα. Η αποχή μου από μεγάλα αθλητικά γεγονότα επηρέασε σημαντικά την παρουσία μου. Ευχαριστώ αυτούς που πίστεψαν ότι μπορώ ξανά να επανέλθω δυναμικά σε Παγκόσμιο επίπεδο. Η προσπάθεια συνεχίζεται.
Με ανακοίνωσή του ο Φιλαθλητικός Όμιλος Αριδαίας (Φ.Ο.Α.) συγχαίρει την αθλήτρια, που τίμησε τα χρώματα του συλλόγου αλλά και την πόλη της Αριδαίας. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ελένη τα θερμά συγχαρητήρια όλων των μελών του συλλόγου. Λίγοι σε πίστεψαν, όταν ξεκίνησες αυτόν τον δύσκολο δρόμο, μετά από πολυετή απουσία, τραυματισμούς και πολλές δυσκολίες. Ξεπέρασες τα ανθρώπινα όρια. Με πολλές θυσίες σε βάρος της προσωπικής σου ζωής και ενώ εργαζόσουν για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στην σκληρή σημερινή πραγματικότητα, προετοιμαζόσουν παράλληλα για αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός. Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Οι κόποι και οι θυσίες σου ανταμείβονται».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου