Thursday, 25 April, 2024

Δόξα Μαυροβουνίου – Απόλλων Κρύας Βρύσης 1 – 1 (vid)

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής ανάμεσα σε δύο από τα φαβορί του φετινού πρωταθλήματος , μέσα στο Μαυροβούνι ανάμεσα στην τοπική Δόξα και τον Απόλλωνα!

Παιχνίδι δυνατό μέσα σε αθλητικότατα όμως πλαίσια, με λίγες φάσεις και δύο τέρματα από στημένες φάσεις. Η διαμόρφωση του σκορ ήταν περίπου παρόμοια με τον περυσινό αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες μέσα στην Κρύα Βρύση με την διαφορά ότι πέρυσι η Δόξα ισοφάρισε στο 96ο και φέτος ο Απόλλωνας στο 90ο’.

Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να πετύχουν ένα γρήγορο τέρμα μετά από εκτέλεση φάουλ και λάθος της άμυνας . Από κει και πέρα μπορούμε να πούμε ότι οι Κρυαπβρυισώτες είχαν περισσότερες καλές ευκαιρίες για κάποιο τέρμα κάτι που πέτυχαν τελικά στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

8ο μετά από εκτέλεση κόρνερ για τον Απόλλωνα παραλίγο να πετύχουν αυτογκόλ οι γηπεδούχοι, αλλά ο Καμπαλής μπλόκαρε την μπάλα την τελευταία στιγμή.

https://www.facebook.com/489330611095186/videos/1819553368072897/

11ο ο Γιαουτζής θα εκτελέσει φάουλ στο δεύτερο δοκάρι όπου η ολιγωρία των αμυντικών θα δώσει την ευκαιρία στον Καρυπίδη με κοντινή κεφαλιά να ανοίξει το σκορ σε 1 – 0.

16ο απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιαουτζή η μπάλα θα χτυπήσει στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού.

https://www.facebook.com/489330611095186/videos/1819504308077803/

32ο εκτέλεση φάουλ από τον Παπαδόπουλο μέσα στην μικρή περιοχή θα βρεθεί μόνος του ο Μιχαηλίδης με τον Καμπαλή, αλλά δεν θα καταφέρει να προωθήσει την μπάλα προς την εστία του.40ο η μπάλα θα φύγει μπροστά για τον Βεζυριανόπουλο με τον Καμπαλή να βγαίνει ταυτόχρονα προλαβαίνοντας τον πριν χτυπήσει την μπάλα ο επιθετικός του Απόλλωνα.

Η αξιολογημένη διαιτησία του κ. Φωτιά, Σίπκα, Κουπαράνη καλή σε γενικές γραμμές, ίσως αυστηρότερη στις κάρτες για τον Απόλλωνα ενώ έχασε και κάποιες φάσεις στις τελικές γραμμές!ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ Σ.): Καμπαλής, Γιαουτζής, Ζαχαριάδης (81ο Γκότσης), Μπουρνάζης (68ο Shera), Ιωαννίδης, Φανιάδης, Σιδέρης, Καρυπίδης (70ο Νάτσης), Γάτσος, Κατιρτζόγλου, Ουζούνης

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 (ΜΗΤΣΑΚΗΣ Φ.) Σκαπέρδας, Γαβριηλίδης, Ζαφειρίου, Ορφανίδης, Τσιρακίδης, Μπρέγου (80ο λ.τ. Δημόπουλος), Παπαδόπουλος (92ο Παυλίδης), Μποζίδης (18ο λ.τ. Βεζυριανόπουλος), Μιχαηλίδης, Καραγιάννης, Τσάλμας (69ο Μωυσίδης).

Ευχαριστήριο του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης 1960 προς τη Δόξα Μαυροβουνίου για την άριστη φιλοξενία

Η διοίκηση του Απόλλων Κρύας Βρύσης 1960 ευχαριστεί την ομάδα της Δόξας Μαυροβουνίου για την άριστη φιλοξενία προς την ομάδα μας στο μεταξύ μας παιχνίδι ! Η αθλητική και μόνο εικόνα στον αγώνα μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο διαφημίζουν το ποδόσφαιρο της Πέλλας! Ευχόμαστε υγεία πάνω απ’ όλα σε όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου και όχι μόνο!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου