Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Αγιασμός για όλα τα Τμήματα του Αλμωπού

Τον καθιερωμένο αγιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης 27/09 η ποδοσφαιρική ομάδα του Αλμωπού Αριδαίας

μαζί με όλα τα τμήματα της στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας. Το “παρών” έδωσαν όλα τα τμήματα της ακαδημίας του Αλμωπού με τις οικογένειες και τους προπονητές τους, η δεύτερη ομάδα του Αλμωπού καθώς και η ανδρική ομάδα με όλο το προπονητικό επιτελείο.


Δε θα μπορούσε να λείψει η διοίκηση της ομάδας, ο δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, ο αντιδήμαρχος, πρώην ποδοσφαιριστής και μέλος του Αλμωπού Γιώργος Τσιμτσιρίδης και ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος αθλητισμού Γιώργος Χατζηγιαννίδης. Τον λόγο πριν την έναρξη του αγιασμού πήρε ο δήμαρχος δίνοντας τις ευχές του για μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία τόσο στην ανδρική ομάδα όσο και σε όλα τα παιδιά της ακαδημίας του Αλμωπού. Από την πλευρά του ο κύριος Τσιμτσιρίδης έδωσε τις ευχές του εμφανώς συγκινημένος λόγω του παρελθόντος του στον Αλμωπό.


Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Σολομών, ο οποίος έδωσε χρήσιμες συμβουλές στους νέους της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με το κασκόλ του Αλμωπού και να σουτάρει από το σημείο του πέναλτι επιδεικνύοντας στους παρευρισκόμενους τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες. Στο κλείσιμο, ο Αλμωπός μέσω του προέδρου του, Φώτη Παντελίδη, ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Δήμου δωρίζοντας από μια φανέλα του Αλμωπού με το όνομά τους.
Η διοίκηση της ομάδας θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους χορηγούς και τον κόσμο οι οποίοι συνεχίζουν να στηρίζουν τις προσπάθειες μας και τη φετινή χρονιά.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου