Thursday, 25 April, 2024

Στάθης Φουντουκίδης: Περιοδεία στο νομό Πέλλας: «Το πρόγραμμα της ΝΔ σέβεται τους πολίτες»

Ο Στάθης Φουντουκίδης, υποψήφιος βουλευτής Πέλλας, με τη Νέα Δημοκρατία, στις καθημερινές επαφές με τους πολίτες του Νομού μας

λαμβάνει το θετικό κλίμα για την αλλαγή που έρχεται την 7η Ιουλίου στη χώρα.

Σε συζητήσεις με εργαζόμενους, αγρότες και καταστηματάρχες της περιοχής, καταγράφει τα προβλήματα που υπάρχουν, όπως οι χαμηλοί μισθοί, οι ζημίες που υπέστησαν με τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα οι καλλιέργειες των παραγωγών, η υπερφορολόγηση σε όλο το φάσμα επιτηδευματιών και επαγγελματιών και τονίζει την ανάγκη μεταστροφής του κλίματος που έφερε τα τελευταία χρόνια η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Φουντουκίδης σημειώνει ότι το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι ξεκάθαρο, προστατεύει τους πιο αδύναμους και σέβεται τους πολίτες.

«Η στήριξη της μεσαίας τάξης και της οικογένειας, με την προστασία της εργασίας, την αναγέννηση της γεωργίας, με τη μείωση της φορολογίας και την αύξηση του εισοδήματος, είναι οι προτεραιότητες της ΝΔ για τη χώρα και το νομό Πέλλας, ώστε να αναγεννηθεί και να έλθει και πάλι η ανάπτυξη» υπογραμμίζει ο υποψήφιος βουλευτής, Στάθης Φουντουκίδης. Και σε συνάρτηση με τον κλάδο του, ως δικηγόρος και πρ. πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, δηλώνει επίσης ότι: “Προτεραιότητα η δημόσια τάξη και η ασφάλεια του πολίτη.
Δίνουμε τέλος στην ασυδοσία, καταργούμε τον νομό «Παρασκευόπουλου», διορθώνουμε τον Ποινικό Κώδικα, δίνουμε στο άσυλο την πραγματική του έννοια, ώστε να πάψουν τα πανεπιστήμιά μας να αποτελούν άντρο ανομίας”!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου