Friday, 29 March, 2024

Ο Λάκης Βασιλειάδης με τον Πρόεδρο της ΝΔ στην παρουσίαση του προγράμματος του κόμματος

Με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη στην παρουσίαση του προγράμματος του κόμματος, σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα

συναντήθηκε ο Λάκης Βασιλειάδης, ως υποψήφιος βουλευτής Πέλλας, με σύνθημα «Ισχυρή Ανάπτυξη για μία Αυτοδύναμη Ελλάδα».

Ο πρόεδρος της ΝΔ παρουσίασε το γαλάζιο κυβερνητικό πρόγραμμα ξεκινώντας με μία φράση με νόημα προς τους επίδοξους υπουργούς. Τον προλόγισε η νεότερη υποψήφια βουλευτής σε ένα συμβολισμό ανανέωσης.

Χωρίς γραβάτα και με σηκωμένα τα μανίκια εμφανίστηκε στον Ελληνικό Κόσμο για την παρουσίαση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ανεβαίνοντας στο βήμα είπε με νόημα: “Φοράμε ακόμη τη στολή εργασίας, τα κοστούμια μπορούν να περιμένουν λίγο”. Το σχόλιο αυτό δεν ήταν μόνο μία… σύσταση προς τους επίδοξους υπουργούς, αλλά και μία υπενθύμιση προς όλα τα στελέχη της ΝΔ ότι η έκβαση των εθνικών εκλογών δεν είναι αυτονόητη.

Κλείνοντας εξάλλου την ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι: “Στις 7 Ιουλίου ο λαός πρέπει να εμπιστευτεί το τιμόνι της Ελλάδας σε ένα χέρι δυνατό” και προειδοποίησε: “Οι εκλογές δεν έχουν τελειώσει. Δε δικαιολογείται εφησυχασμός και καμία προεξόφληση του εκλογικού αποτελέσματος”. Συμφώνησε μάλιστα με τον Αλέξη Τσίπρα ότι η κάλπη όντως είναι άδεια, δεν είναι μισογεμάτη με τα ψηφοδέλτια των ευρωεκλογών. “Πρέπει να γεμίσει από την αρχή και θα γεμίσει με πολλά γαλάζια ψηφοδέλτια” τόνισε και πρόσθεσε:

“Διεκδικούμε ισχυρή εντολή, διότι αλλιώς η χώρα θα μπει σε περιπέτειες.” Ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε το γαλάζιο πρόγραμμα “σχέδιο μέτρου, λογικής και αποτελέσματος”, σημείωσε ότι στις Ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι πολίτες έδειξαν να το εμπιστεύονται, υπογράμμισε όμως ότι: “Τώρα, όμως, είναι η ώρα να το υπογράψουν με την ψήφο τους”.

Ο κ.Μητσοτάκης ευχαρίστησε την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ για τη δουλειά που έκανε τέσσερα χρόνια τώρα στη Βουλή και επισήμανε ότι 243 υποψήφιοι διεκδικούν για πρώτη φορά την ψήφο των πολιτών και 49 προέρχονται από το μητρώο στελεχών ένα θεσμό όπως είπε καινοτόμο και πρωτοποριακό για τη ΝΔ, για τον οποίο δήλωσε προσωπικά υπερήφανος.

Τόνισε επίσης ότι τα ψηφοδέλτια της ΝΔ γεφυρώνουν την εμπειρία με την ανανέωση και η ανανέωση γίνεται πράξη και ηλικιακά, πρόσθεσε σημειώνοντας ότι 149 υποψήφιοι είναι κάτω των 45 ετών, 67 ανήκουν στη γενιά των τριαντάρηδων, ενώ 12 δεν έχουν συμπληρώσει ούτε τα 30 τους χρόνια. “Σήμερα, 21η Ιουλίου, είναι η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου, μπορεί να είναι και σημαδιακή” είπε επίσης ο κ.Μητσοτάκης ευχόμενος καλό αγώνα σε όλες και όλους τους υποψηφίους.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου