Thursday, 28 March, 2024

Πατσαβούδης Χρήστος, υπ. δημοτικός σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Πέλλα Μπροστά»

Ο Χρήστος Πατσαβούδης, ιδ. Υπάλληλος, Τεχνολόγος, Γεωπόνος, συμμετέχει στις εκλογές της 26ης Μαΐου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

με τον Συνδυασμό «Πέλλα Μπροστά» του Θεόδωρου Θεοδωρίδη και όπως αναφέρει:
«Θεωρώ τιμή μου την πρόταση του κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Πέλλα Μπροστά», όπου θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.
Πιστεύω στις ικανότητες του κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη, καθώς χαρακτηρίζεται από όραμα και δημιουργικότητα, στοιχεία που αναδείχτηκαν κατά την ενασχόλησή του με την τοπική αυτοδιοίκηση, όπως τον Δήμο Κρύας Βρύσης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Έχω όρεξη και διάθεση να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην αναγέννηση του τόπου, στην επίλυση προβλημάτων που χρονίζουν και στην ανάδειξη των πλεονεκτημάτων του Δήμου Πέλλας, ώστε να καταστεί ένας ευέλικτος Δήμος-πρότυπο στον τρόπο διαχείρισης της καθημερινότητας των δημοτών του».
Με όραμα και σχέδιο για την Πέλλα
Χρήστος Γ. Πατσαβούδης
Βιογραφικό
Γεννήθηκα στα Γιαννιτσά το 1982, μεγάλωσα στον τόπο μας, αποφοίτησα από το 3ο ενιαίο Λύκειο Γιαννιτσών και στη συνέχεια σπούδασα στη Λάρισα, στη σχολή «Τεχνολογίας Γεωπονίας» του ΑΤΕΙ Θεσσαλίας. Παράλληλα με τις σπουδές μου εργάστηκα σε σειρά τοπικών επιχειρήσεων ως το 2007. Μετά τις σπουδές μου και την εκπλήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων, επέστρεψα στα Γιαννιτσά, όπου και κατοικώ τα 13 τελευταία χρόνια. Είμαι παντρεμένος με την Πετρίδου Δόμνα και τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου