Tuesday, 16 April, 2024

Στον Παυλόπουλο οι Ολυμπιονίκες – Του χάρισαν σημαία με τις υπογραφές τους

Τους Έλληνες Ολυμπιονίκες του Ρίο τίμησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, τους οποίους υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο

Ο κ. Παυλόπουλος, αφού ευχαρίστησε όλη την ελληνική αποστολή που ήρθε κατευθείαν από το αεροδρόμιο, σχολίασε: «Σας ευχαριστούμε γιατί μας κάνατε όλους υπερήφανους. Το μετάλλιο σας ανήκει σε σας γιατί η προσπάθεια σας είναι μοναχική. Να μην ξεχνάτε ότι η ζωή για έναν αθλητή δεν είναι αγώνας δρόμου, αλλά αγώνας αντοχής. Σας ευχαριστούμε γιατί μας κάνατε όλους υπερήφανους».

paylopoulos

Ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής στο Ρίο, Ισίδωρος Κούβελος, χάρισε στον κ. Παυλόπουλο μία σημαία με όλες τις υπογραφές των αθλητών.

olympiknikespaylo

Στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκαν επίσης ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, ο υπαρχηγός της ελληνικής αποστολής στο Ρίο, Μανώλης Κολυμπάδης, και ο γενικός γραμματέας της ΕΟΕ, Μανώλης Κατσιαδάκης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε και σε όσους δεν παραβρεθήκαν σήμερα στην τελετή, όπως η Άννα Κορακάκη διευκρινίζοντας:

«Όσοι δεν είναι σήμερα εδώ γιατί λείπουν εκτός Ελλάδας, όπως συμβαίνει με την Άννα Κορακάκη, θα συναντηθούμε όταν το επιτρέψουν οι δικές τους υποχρεώσεις. Και το κάνω για να αποδώσω αυτό που πρέπει να αποδώσω στον καθένα από εσάς».

newsolny

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου