Thursday, 25 April, 2024

Παρουσίασε το νέο προπονητή Θωμά Γράφα η Βέροια

Την παρουσίαση του νέου προπονητή Θωμά Γράφα έκανε την Τετάρτη η ΠΑΕ Βέροιας

Την παρουσίαση έκανε ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Παπαδόπουλος.

Στην παρουσίαση ο κ. Παπαδόπουλος είπε: «Από το Σάββατο βράδυ κι επίσημα ο Θωμάς Γράφας είναι προπονητής της Βέροιας. Είδα δυο προπονητές πριν τον κ. Γράφα. Με έπεισε στην συνάντηση που κάναμε και μένει να δούμε και πρακτικά. Είναι ήπιος άνθρωπος και οικογενειάρχης. Πρέπει να τρέξει, να δουλέψει και να κρατήσει την Βέροια κάπου ψηλότερα από εκεί που ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Δεν χρειάζεται να πετάμε ψηλά αλλά η ομάδα με το σημερινό ρόστερ πρέπει να είναι κάπου καλύτερα από εκεί που ήταν πέρσι».

Ο κ. Γράφας δήλωσε: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο και την διοίκηση της Βέροιας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Μεγάλο ποδοσφαιρικό μέγεθος η Βέροια, μέσα από την δουλειά μπορεί να πετύχει τον στόχο της, γρηγορότερα από το αναμενόμενο. Συμφωνώ με την ποιότητα του ρόστερ και της συνθήκες εργασίας που βρήκα στην Βέροια».

Οι ερωτήσεις στον προπονητή

Σε ερώτηση για την εικόνα της Βέροιας απάντησε: «Στη Νέα Σμύρνη είχαμε ικανοποιητική εικόνα. Στα προηγούμενα ματς μπορούσε να έχει καλύτερη εικόνα. Η Βέροια μπορεί να παρουσιαστεί αρκετά καλύτερη και αρκετά βελτιωμένη στην συνέχεια».

Για το δύσκολο πρόγραμμα της Βέροιας σχολίασε: «Αυτή την στιγμή η ομάδα είχε και συνεχίζει να έχει δύσκολο πρόγραμμα, με ομάδες που έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, ωστόσο αυτά τα ματς που δίνουμε τώρα έχουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας».

Σε ερώτημα για τις ικανότητες του Θωμά Γράφα απάντησε: «Ήμουν ανελιπώς τα προηγούμενα χρόνια στις Football League. Ο τρόπος δουλειάς είναι συγκεκριμένος, οι γνώσεις σε κάνουν να πετύχεις. Στην πρώτη κατηγορία αλλάζει η πίεση που υπάρχει σε κάθε ομάδα».

Οι ερωτήσεις στον πρόεδρο

Σε ερώτηση για την άσχημη εικόνα του αγωνιστικού χώρου, ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε: «Έχω δώσει μια γραμμή να τελειώσουν κάποια ζητήματα όπως ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου, ο φωτισμός, κάποια κάγκελα κλπ. Σύντομα θα τελειώσουν. Θέλουν τον χρόνο τους να γίνουν. Ο αγωνιστικός χώρος είναι από τις μεγαλύτερες προτεραιότητες μας όπως και ο φωτισμός».

Για την ενασχόληση του με την Βέροια είπε: “Μπήκα στον χώρο που τρόμαξα. Ήξερα ότι θα με ορμήσουν. Είχαμε προβλήματα στην επιτροπή γιατί κάποια πράγματα δεν τα γνώριζα. Και είπα την αλήθεια στην επιτροπή και γι αυτό δικαιωθήκαμε”.

Για τους φιλάθλους είπε: “Δεν κατάλαβα γιατί δεν έρχεται ο κόσμος της Βέροιας στο γήπεδο. Με τους προηγούμενους μπορεί να είχαν προβλήματα, με εμένα τι έχουν; Θέλω να έρθουν και να στηρίξουν την ομάδα”.

Για τα κακώς κείμενα των τελευταίων ετών, απάντησε: “Δεν με ενδιαφέρει τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Δεν ήμουν στο ποδόσφαιρο και δεν ξέρω. Ότι στραβό βλέπω προσπαθώ να το αλλάξω. Δεν μπορώ να πάω στα καφενεία και να πίσω τον κόσμο. Δεν είμαι σε κανένα άρμα και σε λίγο καιρό θα μπορέσει να φανεί η προσπάθειά μας”.

Για τις οικονομικές υποχρεώσεις στους παίκτες: “Υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες, τις αντιμετωπίζουμε μία μία. Το επόμενο διάστημα αναμένουμε στα ταμεία μας 700.000 ευρώ από χορηγίες και άλλα έσοδα και θα λύσουμε προβλήματα”.

Για το ταξίδι με το λεωφορεία: “Είναι εντολή μου να ταξιδεύει η ομάδα με το λεωφορεία. Προσπαθούμε μέσα από μια καλή διαχείριση να εξοικονομήσουμε χρήματα για να κλείσουμε τις υποχρεώσεις μας. Μέχρι και τον Ατρόμητο θα ταξιδεύει η ομάδα με το λεωφορείο. Μετά θα δούμε”.

Για την περίπτωση Χαροντάκη: “Ζήτησε άδεια από μένα μετά το ματς με τον Ολυμπιακό για ψυχολογικούς λόγους. Επιβλήθηκε πρόστιμο και επέστρεψε. Δεν ήταν το πρόβλημα με τον Αλέκο Βοσνιάδη ο Χαροντάκης. Γνωρίζω τον πατέρα του, συνεργαστήκαμε στο παρελθόν σε δουλειές αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Ο παίκτης αξιολογήθηκε και έτσι αποκτήθηκε”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου