Thursday, 28 March, 2024

ΠΑΟΚ: Ξένοι διαιτητές και μέτρα κατά της βίας προτάθηκαν στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη

Σε έκτακτη τηλεδιάσκεψη συγκάλεσε τους στενούς συνεργάτες του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδης.

Η σύσκεψη αυτή έγινε προκειμένου να συζητήσουν για τα “καυτά” θέματα της βίας και της διαιτησίας, αλλά και ορισμένα ακόμη ζητήματα που αφορούν στην Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 7 Ιουνίου και στην οποία θα αποφασιστεί νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Αρχικά, όπως μεταδίδει το sport.24.gr, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε να μάθει την κατάσταση του Βλάνταν Ίβιτς που ξεκουράζεται σπίτι του και να μάθει πως προκλήθηκαν οι ταραχές στη Λεωφόρο.

Στη συνέχεια, έγινε συζήτηση σε πέντε άξονες και αποφασίστηκαν τα εξής, βάσει της ενημέρωσης που δίνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

  1. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει σημαντικές πρωτοβουλίες για την εξάλειψη της βίας. Ο κ. Σαββίδης ζήτησε πρώτα να λυθούν όλα τα θέματα στην ομάδα και στη συνέχεια να γίνουν θεσμικά οι προτάσεις για όλα τα γήπεδα. Ζήτησε και αυτοκριτική αλλά και προτάσεις.
  2. Διαιτησία: Επιμονή στην εφαρμογή του instant replay, στις αξιολογήσεις των διεθνών ρέφερι και επαναφορά της πρότασης για ξένους διαιτητές εφόσον τα πράγματα δεν βελτιώνονται.
  3. Συμμετοχή όλων των φορέων για να αντιμετωπιστεί η πρόκληση της βίας από ΜΜΕ που εξυπηρετούν συμφέροντα και φανατίζουν για χάρη των ιδιοκτητών τους.
  4. Ζήτησε να μεταφερθεί στην ομάδα να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, καθώς η πρωτιά στα playoffs παραμένει ο μεγάλος στόχος. “Δεν σταματάμε στο Κύπελλο” ήταν το σύνθημα του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ.
  5. Ζήτησε τις τελικές εισηγήσεις για τον σχεδιασμό της επόμενηw σεζόν (μεταγραφές, αποδεσμεύσεις) ώστε να είναι σε θέση να ανακοινώσει το πλάνο, μαζί με την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλίου στις 7 Ιουνίου. Στο θέμα της Α.Μ.Κ. αξίζει να διευκρινιστεί ότι γίνεται για να καλυφθεί το άνοιγμα της τρέχουσας σεζόν που είναι της τάξης των 7 εκατομμυρίων ευρώ. Στο ποσό δεν συμπεριλαμβάνονται οι επενδύσεις για την επόμενη περίοδο.

Στη διάρκεια της συζήτησης τονίστηκε ότι η στρατηγική του ΠΑΟΚ είναι η νομιμότητα. Ό,τι λέει ο νόμος για όλους, ακόμη και για εκείνους που οπλίζουν το χέρι των ανόητων, αμφισβητώντας π.χ. τον τραυματισμό του Βλάνταν Ίβιτς.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν οι Μάκης Γκαγκάτσης, Μαρία Γκοντσάρεβα, Ηλίας Γεροντίδης (εκ μέρους του Δ.Σ.), ο στενός συνεργάτης του μεγαλομετόχου Κώστας Φωτιάδης και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κυριάκος Κυριάκος, καθώς και οι Λούμπος Μίχελ, Παντελής Κωνσταντινίδης από το αγωνιστικό τμήμα.

sport24.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου