Friday, 19 April, 2024

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα taekwondo «παίδων – κορασίδων» 23 – 26 Νοεμβρίου 2017 στην Αθήνα

Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα taekwondo «παίδων – κορασίδων» από 23 έως 26 Νοεμβρίου 2017

και θα αγωνιστούν οι ηλικίες 2006 και 2005 – 2003.

Οι προπονητές του «Φίλιππου» Γιαννιτσών Γιάννης Γαβριηλίδης 7οdanκαι η αργυρή Ολυμπιονίκης του 2004 Έλλη Μυστακίδου 4ο dan έχουν ετοιμάσει κατάλληλα οκτώ αθλητές – τριες που θα αγωνιστούν για μια θέση στο βάθρο.

Οι αθλητές – τριες που θα αγωνιστούν είναι:

1)Χατζηλιάδης Γεώργιος

2) Μαλογιάννης Δημήτριος – Ταξιάρχης

3) Σωτηριάδου Μαρίνα

4) Χατζόπουλος Κωνσταντίνος

5) Καραφυλλιά Αλεξάνδρα

6) Ασταρτζή Μάρθα

7) Ασταρτζής Γεώργιος

8) Ντιούδης Ζαχαρίας

Εντωμεταξύ, οι αθλητές του «Φίλιππου» Γιαννιτσών Πλαλής Στέργιος και Χατζηκόϊτσης Γεώργιος – Ευάγγελος κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Διεθνές τουρνουά taekwondoG1.

Στις 17, 18 και 19 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε το Διεθνές τουρνουά taekwondoG1 στην Αθήνα με συμμετοχή κορυφαίων αθλητών – τριών από όλο τον κόσμο.

Τα τουρνουά taekwondoG1 δίνουν βαθμούς στους νικητές για συμμετοχή με τις εθνικές τους ομάδες αλλά και για συμμετοχή στην επόμενη Ολυμπιάδα του 2020.

Από τον ΑΣ taekwondo«Φίλιππο» Γιαννιτσών η προπονήτρια Έλλη Μυστακίδου 4οdan και αργυρή Ολυμπιονίκης του 2004 «έριξε» στη μάχη τέσσερις αθλητές – τριες που κατάφεραν να κερδίσουν δυο χρυσά μετάλλια με τον Πλαλή Στέργιο στην κατηγορία -63 kgr και τον Χατζηκόϊτση Γεώργιο – Ευάγγελο στην κατηγορία -73 kgr ενώ στις λεπτομέρειες έχασαν ο Ιμβριώτης Γεώργιος και η Κυρτσίδου Αγάπη – Χρυσή.

Η προπονήτρια του ΑΣ «Φίλιππος» Γιαννιτσών Έλλη Μυστακίδου μας είπε:«Είμαι ικανοποιημένη από την αγωνιστική απόδοση των αθλητών μου αν και περίμενα και οι τέσσερις αθλητές να βρεθούν στο βάθρο…Λίγο οι τραυματισμοί, λίγο η αποχή από τους αγώνες μας άφησαν πίσω στην περίπτωση του Ιμβριώτη και της Κυρτσίδου, όμως είναι μαχητές και πιστεύω ότι στο μέλλον θα έχουν πάλι διακρίσεις και μετάλλια… Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις διακρίσεις και για την προσπάθεια που κάνουν, ώστε σε κάθε αγώνα τους να χαρίζουν διακρίσεις τόσο στον «Φίλιππο» και στα Γιαννιτσά, όσο και στην Ελλάδα».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου