Friday, 29 March, 2024

Πάλι με “ψευτοεννιάρι” ο Ολυμπιακός;

Η απουσία του Εμενίκε, ο αποκλεισμός του Ανσαριφάρντ από την ευρωπαϊκή λίστα και η κατάσταση του Τζούρτζεβιτς πιθανότατα θα οδηγήσουν τον Λεμονή σε τακτική αλά… Μπαρτσελόνα

στο παιχνίδι με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.
Καμία δοκιμή δεν έχει γίνει από πλευράς Λεμονή με… θέα τον αγώνα με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στην Πορτογαλία (22/11, 21.45). Όλη την περασμένη εβδομάδα ο 57χρονος τεχνικός δούλευε αποκλειστικά και μόνο για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Είχε… πιπιλίσει τα μυαλά των ποδοσφαιριστών του για τις δυσκολίες που θα συναντήσουν κόντρα στους Βοιωτούς και τελικά έπεσε μέσα στις προβλέψεις του.
Από την Κυριακή (19/11) ξεκινάει η προετοιμασία για τον “τελικό” του Jose Alvalade. Ουσιαστικά ούτε τώρα θα κάνει δοκιμή ο Λεμονής για τα πρόσωπα που σκοπεύει να επιλέξει στην Πορτογαλία. Από Δευτέρα (20/11) θα γίνουν οι πρώτες “πρόβες” και αργότερα το απόγευμα της ίδιας μέρας η αποστολή θα αναχωρήσει για Πορτογαλία.
Αυτή τη στιγμή μόνο εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν. Το πιθανότερο λοιπόν είναι να εμφανιστεί στην Λισσαβώνα ένας Ολυμπιακός αλά… Μπαρτσελόνα. Να πάει να παίξει δηλαδή χωρίς έναν καθαρό επιθετικό. Στο Καμπ Νου πήγε με τον Οφόε και στο Καραϊσκάκη με τον Φορτούνη σε ρόλο “ψευτοεννιαριού”.
Για Πορτογαλία ο Λεμονής δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ανσαριφάρντ που δεν έχει δηλωθεί και στον Εμενίκε, που ακόμα δεν έχει κάνει προπόνηση.
Στη διάθεσή του έχει τους Τζούρτζεβιτς και Μπεν. Ο μεν Σέρβος δείχνει να μην είναι στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, ενώ ο Μπεν αν και πολλοί περίμεναν ότι ο Λεμονής θα του έδινε λίγο χρόνο συμμετοχής με τον Λεβαδειακό, έτσι ώστε να τον προετοιμάσει για Λισσαβώνα, τελικά τον άφησε εκτός αποστολής και μοιάζει πολύ τραβηγμένο να τον ρίξει απευθείας στη “μάχη” του Jose Alvalade μετά από 45 μέρες αγωνιστικής απραξίας.
Τι μένει λοιπόν; Αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά, πιο πιθανό φαντάζει το σενάριο να παίξει ένας Ολυμπιακός π.χ. με τον Φορτούνη ή τον Σεμπά στην κορυφή της επίθεσης. Περισσότερες πιθανότητες δίνονται στον Φορτούνη, μιας και ο Λεμονής θέλει να “φορτώσει” τον άξονα της μεσαίας γραμμής με παίκτες – “σκυλιά”, δηλαδή τους Ρομαό, Ταχτσίδη και Οφόε.
Ας περιμένουμε όμως την προπόνηση της Δευτέρας (20/11) που λογικά εκεί ο Λεμονής θα δείξει ένα μέρος των διαθέσεών του.
sport24

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου