Thursday, 25 April, 2024

Ο 22χρονος Σκυδραίος γκολκίπερ, Σ. Βόλτσης για τον Εδεσσαϊκό: «Παίρνει κουράγιο, μη χάσουμε τη φόρα μας»

Ακρογωνιαίος λίθος στην ανάκαμψη του Εδεσσαϊκού και τη βελτίωση των αμυντικών επιδόσεων είναι ο τερματοφύλακας, Σάκης Βόλτσης
Από τους βασικούς συντελεστές στην ανάκαμψη και βαθμολογική αναρρίχηση του Εδεσσαϊκού, με 11 πόντους και αήττητο σερί στα πέντε τελευταία ματς, είναι ο γκολκίπερ, Σάκης Βόλτσης, που κράτησε ανέπαφη εστία στα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια και μίλησε στην «ΑRENA PRESS» για την εντυπωσιακή… μεταμόρφωση.
Ο 22χρονος Σκυδραίος γκολκίπερ, που βοήθησε σημαντικά στο περσινό νταμπλ τους «τριαινοφόρους», συγκροτεί ισχυρό δίδυμο στον «άσο» με τον Άρη Παπουρτζή και κράτησε το «μηδέν» με Πιερικό, Καρδία, Μακεδονικό και Νάουσα, ανέφερε στην «Α»: «Βλέπω ότι πλέον βρήκαμε την αυτοπεποίθηση που μας έλειπε. Ως ομάδα βρίσκουμε σταθερό κορμό στην ενδεκάδα, ταυτότητα, συνοχή, σταθερότητα. Γινόμαστε πιο πιεστικοί επιθετικά, σημαντική είναι η βελτίωση της ανασταλτικής λειτουργίας, ενώ βγάζουμε φάσεις και αυτοματισμούς. Είναι νωρίς να πούμε ότι φτάσαμε κάπου, αλλά μας δίνει κουράγιο η εικόνα και τα τελευταία αποτελέσματα. Είναι 4-5 ματς σερί, δεν είναι ένα μόνο, έχει διάρκεια ο ενθουσιασμός και τα χαμόγελα. Το στοίχημα είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, μη χάσουμε τη… φόρα μας και γκρεμίσουμε ότι «χτίζουμε». Είμαστε η ίδια ομάδα, ο ίδιος κόουτς, αλλά είναι για πολλούς πρώτη σεζόν στη Γ΄ Εθνική, ίσως θέλαμε λίγο χρόνο προσαρμογής, ενώ είχαμε και τραυματισμούς».
«Ύπουλη έξοδος»
Και συνεχίζει ο Βόλτσης, που αγωνίστηκε επίσης σε Κ20 Βέροιας, Λευκάδια, Επισκοπή Ημαθίας: «Αυτές οι τελευταίες επιτυχίες είναι διπλής αξίας, με ανταγωνιστές. Όπλο μας είναι η ψυχολογία, αντιστρέψαμε το σκηνικό και θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο ψηλά στις γιορτές, μακάρι σε θέση σωτηρίας. Νωρίτερα, δεν ήταν απλές ήττες, αλλά κακές εμφανίσεις. Δείχνουμε πια τις αρετές μας, ότι μπορούμε. Το μήνυμα στον κόσμο είναι ότι θέλουμε στήριξη και θα δίνουμε το 100% για να φτάσουμε ψηλότερα, ξέρουμε ότι υπηρετούμε μια πολύ ιστορική ομάδα. Η νίκη με τη Νάουσα ήρθε λόγω θέλησης, είχαμε παραπάνω πάθος. Ωστόσο, έχουμε μια «ύπουλη» έξοδο με τον Καμπανιακό, δεν πρέπει να τον υποτιμήσουμε επειδή είναι τελευταίος. Είναι παγίδα, κρύβει παραπάνω κινδύνους, σε τέτοια ματς μόνο ζημιές μπορεί να έχεις. Το διπλό είναι μονόδρομος και χρειαζόμαστε μεγαλύτερη σοβαρότητα, αφού έπεται και ματς με τον Ηρακλή. Όσο για μένα, η περσινή σεζόν ήταν ορόσημο, με άνοδο μετά από χρόνια, αλλά κάθε επόμενη σεζόν θέλω να είναι καλύτερη».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου