Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ο 20χρονος Νίκος Παπαγεωργίου στον Αλμωπό!

Η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 20χρονου Νίκου Παπαγεωργίου ενός δικού μας παιδιού

που ξεκίνησε από την ομάδα μας, ήταν στις προεπιλογές της Εθνικής Παίδων, αγωνίστηκε σε ακαδημίες  Ολυμπιακού, K20 ‘Αρη Θεσσαλονίκης, Θύελλα Φιλώτα, Νίκη Βόλου και επανήλθε για να βοηθήσει στη μεγάλη προσπάθεια μας, για μια δυνατή ομάδα. Τον καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας μας και του εύχεται υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες.

Επίσης, ο Αλμωπός ευχαριστεί τους φιλάθλους του Αλμωπού που ήταν και παραμένουν η ψυχή της ομάδας και ευχαριστούμε τους 202 υποστηρικτές που προμηθεύτηκαν ήδη κάρτα διαρκείας.

Η παρουσία και η συμπαράστασή τους αποτελεί τη βασική και αναγκαία προϋπόθεση για την επιτυχία της ομάδας. Με αυτή τη σκέψη ο Αλμωπός φέτος αφενός μείωσε δραστικά το κόστος απόκτησης κάρτας διαρκείας ώστε όλο και περισσότεροι φίλαθλοι να εξασφαλίσουν μια θέση στο γήπεδο αφετέρου συνέδεσε την απόκτηση της κάρτας με μια σειρά προνομίων.

Ειδικότερα,

-Οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας έχουν εξασφαλισμένη θέση στην σκεπαστή κερκίδα του σταδίου αφού ο αριθμός της κάρτας διαρκείας αντιστοιχεί στον αριθμό της θέσης στην κερκίδα.

-Όλοι οι γονείς μπορούν να αποκτήσουν μια δωρεάν κάρτα διαρκείας εγγράφοντας το παιδί τους στα τμήματα υποδομών της ακαδημίας. Απομένουν 44 κάρτες και ο Αλμωπός καλεί όλους τους φιλάθλους να βρεθούν κοντά του.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου