Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Πετρούνιας τα λέει, αλλά του Τσίπρα το αυτάκι δεν… ιδρώνει!

“Περιμένω τον πρωθυπουργό στην επόμενη προπόνηση μου…”

Να διαπιστώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προετοιμάζονται οι Έλληνες αθλητές για να διεκδικήσουν μετάλλια, προσκάλεσε τον πρωθυπουργό ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Μιλώντας στον Real fm 97,8 ο Λευτέρης Πετρούνιας κάλεσε τον πρωθυπουργό να επισκεφθεί μία από τις επόμενες προπονήσεις του προκειμένου να διαπιστώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προετοιμάζονται οι Έλληνες αθλητές.

“Καταρχάς είμαι ένας άνθρωπος με σεβασμό. Δεν έχω έλλειψη σεβασμού προς κανέναν άλλον. Αυτό που έγραψα στον πρωθυπουργό, αυτό θα έλεγα σε όλες τις πολιτικές ηγεσίες. Τον παρακάλεσα να έρθει στην προπόνησή μας. Θα είναι μεγάλη μας τιμή, αλλά και ταυτόχρονα θέλουμε να δει που προπονούμαστε, με τι συνθήκες και από που βγαίνουν αυτοί οι αθλητές”, τόνισε αρχικά ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους και ρωτήθηκε σχετικά με την πρόσφατη τοποθέτησή, σύμφωνα με την οποία ίσως και να είχε σταματήσει τον πρωταθλητισμό αν δεν είχε τους χορηγούς του: “Αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν γίνεται να κάνεις τόσο υψηλό αθλητισμό, τόσες πολλές ώρες την ημέρα, τόσες πολλές ημέρες την εβδομάδα και να μην έχεις 1 ευρώ στην τσέπη σου. Δεν είμαι 13 χρονών. Έχω υποχρεώσεις. Έχω σπίτι, έχω την οικογένειά μου, που την έχω στηρίξει από όταν “έφυγε” ο πατέρας μου. Έχω αρκετές υποχρεώσεις και δεν μπορώ να τα καταφέρω μόνος μου…Εγώ έχω τον μισθό μου από τους χορηγούς μου”.

Για το αν υπάρχει η οποιαδήποτε βοήθεια από τον πολιτεία, ο Λευτέρης Πετρούνιας τόνισε:

“Η πολιτεία δεν γνωρίζω ακριβώς τι σχέδιο έχει. Τι θέλω να πω με αυτό; Κάθε χρόνο μαθαίνουμε ότι υπάρχουν καινούργιες αποφάσεις για τις πριμοδοτήσεις των αθλητών για τις επιτυχίες. Τα προνόμια δεν υπάρχουν πια, διορισμοί και όλα αυτά που υπήρχαν παλιά.

Κατά ένα τρόπο με πολλά από αυτά συμφωνώ, αλλά κάποιο κίνητρο πρέπει να μένει πάντα. Προνόμια είχαν οι Ολυμπιονίκες από την αρχαία Ελλάδα. Δεν γίνεται να τα καταργήσεις 100%. Πρέπει να δώσεις ένα κίνητρο σε έναν αθλητή για να “χτυπιέται” όλη ημέρα”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου