Saturday, 20 April, 2024

Ο Γιαννιτσιώτης μαθητής Χρήστος Σάλλης, ο μοναδικός αθλητής της χώρας μας στη χιονοσανίδα στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό τουρνουά νεότητας!

Στο Ερζερούμ της Τουρκίας βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η αποστολή της εθνικής ομάδας χιονοδρομίας για το Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό τουρνουά νεότητας !

Στην αποστολή συμμετείχε και ο 17χρονος μαθητής του 2ου ΓΕΛ, πρωταθλητής των 100μ, Χρήστος Σάλλης ως μοναδικός αθλητής της χώρας μας στη χιονοσανίδα!sallisskiΗ ελληνική αποστολή χειμερινών αθλημάτων έλαβε μέρος με 10 αθλητές και αθλήτριες, που πήραν μέρος σε 5 αθλήματα, στο Ερζερούμ της Τουρκίας, όπου πραγματοποιήθηκε το Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ (ΕΥΟF).erzeroum

Τα αθλήματα, που εκπροσωπήθηκε η χώρα μας ήταν Αλπικά, Αντοχής, Δίαθλο, Καλλιτεχνικό Πατινάζ και Χιονοσανίδα. Στη χιονοσανίδα και στο αγώνισμα του PGS, o Χρήστος Σάλλης τερμάτισε στην 11η θέση από το σύνολο δεκαέξι αθλητών, με χρόνο 1:50,42 χωρίς να καταφέρει προκριθεί στην τελική φάση του αγωνίσματος, όμως ευρωπαϊκά πρόκειται για πολύ καλή θέση. Ο Χρήστος έχει κατακτήσει πολλά μετάλλια  στο αγώνισμά του, όπως και χρυσά για την πατρίδα μας ενώ έχει πάει με την εθνική ομάδα σε χώρες όπως η Αυστρία και η Σλοβενία για προπονήσεις. Εδώ και τρία χρόνια ασχολείται συστηματικά και με τον στίβο.sallisΣτην αποστολή συμμετείχαν οι: Γιώργος Καράτζιας, Φίλιππος Κόζαρης, Στεφανία Τσιτσέλη, Αρίστη Κυρίτση (αλπικά), Ελισάβετ Αναστασιάδου, Παναγιώτης Παπάσης, Γιώργος Τσούλης, Νικόλαος Τσουρέκας (αντοχή και δίαθλο), Ελισάβετ Βούλγαρη (καλλιτεχνικό πατινάζ), Χρήστος Σάλλης (χιονοσανίδα).

Χριστίνα Παπαδοπούλου

Ο Γιαννιτσιώτης μαθητής Χρήστος Σάλλης, ο μοναδικός αθλητής της χώρας μας στη χιονοσανίδα στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό τουρνουά νεότητας!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου