Friday, 19 April, 2024

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης, της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών, ηγέτης της άμυνας της U20 του ΠΑΟΚ

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης είναι από τους ηγέτες της φετινής άμυνας της U20 του ΠΑΟΚ και έχει βλέψεις για μεγάλη καριέρα στα Ευρωπαϊκά και μη σαλόνια.

Ο 17χρονος Γιάννης Μιχαηλίδης, ο οποίος προέρχεται από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, βρέθηκε από πέρυσι στον ΠΑΟΚ και φέτος έχει βλέψεις για την κατάκτηση της Super League U20, μιας και ο “δικέφαλος” βρίσκεται κοντά στον πρωτοπόρο, Παναθηναϊκό.

Ο 17χρονος “βλέπει” τον κόσμο από το 1,86 και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας των “ασπρόμαυρων”. Σε αυτή τη θέση αγωνίζεται τα τελευταία δυο χρόνια, ενώ πριν βρισκόταν στη θέση “10“, όπου και σκόραρε κατά ριπάς. Οι καλές του αμυντικές τοποθετήσεις τον οδήγησαν να αγωνίζεται ως 6αρι και να σταματά κάθε αντίπαλο.Ο ΠΑΟΚ κάνει εξαιρετική χρονιά, όπως και πέρυσι, με το νεαρό Γιάννη να είναι “μαέστρος” στην άμυνα, βοηθώντας την ομάδα του σε μεγάλο βαθμό. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο “μικρός” είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων, όπου υπό τις οδηγίες του Βασίλη Γεωργόπουλου, αγωνίστηκε στα γήπεδα της Πορτογαλίας, την περασμένη χρονιά.

Πρότυπο του είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Σωκράτης Μαλεζάς, στους οποίους θέλει να και μοιάσει, ενώ του αρέσει το ψηλό παιχνίδι, μιας και είναι “αρτίστας” να κόβει το ψηλό παιχνίδι των αντιπάλων.

Έχει όλα τα φόντα να κάνει μια μεγάλη καριέρα, αρκεί να συνεχίζει να προσπαθεί και να βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι, μέρα με τη μέρα και να μην σταματήσει να ονειρεύεται…

TALENTABOUT.GR|

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου