Thursday, 25 April, 2024

ΟΣΦΠ – ΠΑΟΚ (2-1 τελικό), νίκες για ΠΑΣ, Λεβαδειακό

Ημέρα ντέρμπι η Κυριακή αφού ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο Καραϊσκάκη στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ και ο αγώνας έληξε στο 2-1 πριν λίγο. Με διακοπή του αγώνα και πολλά σκηνικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε στη συνέχεια:

Καταγγελίες Ίβιτς: “Ο Αρετόπουλος μου είπε ότι δεν θα ξαναβγούμε”

Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι μετά τη λήξη του επεισοδιακού ντέρμπι με τον Ολυμπιακού, ο Βλάνταν Ιβιτς προχώρησε σε καταγγελίες κατά του διαιτητή Αρετόπουλου: Όλα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στη Nova: “Δεν ξέρω αν το έχετε γράψει αυτό. Εγώ ντρέπομαι. Βρίζουν, αυτό είναι απαράδεκτο. Τι να σας πω. Ήμασταν καλύτεροι, παίξαμε καλύτερα. Δύο κόκκινες ξεκάθαρες δεν έδωσε. Το πρώτο γκολ μου είπαν πως ήταν από θέση οφσάιντ. Τι να σας πω. Χάσαμε ευκαιρίες, ήμασταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο.

Ναι μεν ο αντίπαλος είχε καλύτερη κυκλοφορία, αλλά αδικούμαστε από το αποτέλεσμα. Ο ίδιος ο διαιτητής μου είπε την προτελευταία φορά που διεκόπη πως αν γίνει άλλη μία θα διακοπεί οριστικά το ματς. Αυτό έχω να σας πω. Όταν σταμάτησε το παιχνίδι και μπήκαμε στα απουδυτήρια είπε δεν θα ξαναβγούμε. Αλλά μετά μας είπε πως άλλαξε την απόφασή και αν δεν βγούμε θα έχουμε -10”.

Νωρίτερα στο πρώτο ματς της ημέρας, ο Ατρόμητος έφυγε με το «διπλό» από το Καυτανζόγλειο απέναντι στον Ηρακλή (Ηρακλής – Ατρόμητος 1-2).

Στους Ζωσιμάδες ο ΠΑΣ σκόρπισε τη Λάρισα (ΠΑΣ Γιάννινα – Λάρισα 4-0), ενώ στη Λιβαδειά, ο Λεβαδειακός φρέναρε τον Παναιτωλικό (Λεβαδειακός – Παναιτωλικός 2-1).

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται τη Δευτέρα, όπου ο Παναθηναϊκός δοκιμάζει τις δυνάμεις του στη Βέροια κόντρα στην τοπική ομάδα και θέλει τη νίκη, για να διασκεδάσει και τις εντυπώσεις και από την -εντός έδρας- ήττα από τη Ξάνθη, την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά και από την «πικρή» ισοπαλία με τη Σταντάρ στη Λιέγη για το Europa League.

Δείτε τι έγινε στους αγώνες του Σαββάτου

Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/10

Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης 2-0

(16΄, 29΄ Τουράμ)

Πλατανιάς-Ξάνθη 0-1

(19΄ Γιουνές)

ΑΕΚ-Πανιώνιος ΟΑΚΑ 0-0

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/10

Ηρακλής-Ατρόμητος 1-2

(84΄ Λουκίνας – 79΄ πεν. Ούμπιδες, 88΄ Τόνσο)

Λεβαδειακός-Παναιτωλικός 2-1

(42΄ Γιακουμάκης, 47΄ Τόνι Σίλβα – 73΄ πεν. Μαρκόφσκι)

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ 4-0

(10΄, 52΄, 74 Κόντε, 27΄ Γιάκος)

ΔΕΥΤΕΡΑ 24/10

19:30 Βέροια-Παναθηναϊκός Δημ. Στάδιο Βέροιας

ΟΣΦΠ – ΠΑΟΚ (2-1 τελικό), νίκες για ΠΑΣ, Λεβαδειακό

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου