Friday, 26 April, 2024

Ντεμπούτο στη γυναικεία ομάδα της ‘’Ελπίδας  Αμπελοκήπων’’ για την 15χρονη Γιαννιτσιώτισα Αναστασία Χριστοδούλου!

Με τέσσερις αγώνες και αυτό το σαββατοκύριακο το βόλεϊ του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών

Η γυναικεία ομάδα έκανε την τρίτη της ήττα σε τέσσερις αγωνιστικές στο Β1’ υποόμιλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Έχασε εντός έδρας από την Ελπίδα Αμπελοκήπων με σκορ 0-3 (5-25, 12-25, 21-25). Μεγάλο όπλο για την Ελπίδα αποδείχτηκε το σερβίς της. Το περίεργο για την ομάδα των Αμπελοκήπων είναι ότι ενώ στην αποστολή της είχε 14 αθλήτριες, σε ένα εύκολο παιχνίδι γι’ αυτήν, έκανε μόλις μία αλλαγή. Και αυτή ήταν χάρη της καταγωγής της αθλήτριας από τα Γιαννιτσά Αναστασίας Χριστοδούλου. Για το Μέγα Αλέξανδρο, από την άλλη, χρόνο συμμετοχής πήραν οι 11 από τις 12 της αποστολής του.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Τζούρος): Παπαδοπούλου, Μαρκίδου, Αλατζίδου, Καρακωστάκη, Νάτσι, Δόσπρα, Καβάλη (λ) – Παπανικολάου, Μαβίδου, Μάγου, Σιγκούδη.

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Καραμούτσα, Αποστολίδου, Παπάζογλου, Παπαφωτίου, Γκοβεδάρου, Καρακατσιάνη, Ελ. Σουπιώνη (λ) – Χριστοδούλου.

Το επόμενο Σάββατο, ο Μέγας Αλέξανδρος παίζει εκτός έδρας με τον ΑΟ Καβάλας.

Η σύνθεση της ομάδας: 1 Νατάσα Δόσπρα, 2 Ειρήνη Αλατζίδου, 3 Χριστιάνα Μάτση, 5 Δέσποινα Μακρίδου, 6 Σοφία Παπαδοπούλου, 7 Ευθυμία Σιγκούδη, 8 Αντιγόνη Μαβίδου, 9 Κατερίνα Καβάλη (λ), 11 Ελένη Σαλτσίδου (λ), 12 Χριστίνα Μάγου, 15 Κική Καραφωτάκη, 19 Γεωργία Παπανικολάου. Προπονητής: Κώστας Τζούρος.

Οι Νεανίδες συνέχισαν το αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα, μετά και τον αγώνα με τον Άτλαντα Κιλκίς. Κέρδισαν εκτός έδρας με 0-3 στα σετ. Στην 7η αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν το Γ.Σ. Κοζάνης στα Γιαννιτσά.

Οι ομάδες των Κορασίδων σημείωσαν μία νίκη και μία ήττα αυτό το Σάββατο. Ο Μέγας Αλέξανδρος 1, που αγωνίζεται στο Α’ όμιλο της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. έχασε μέσα στη Βέροια με σκορ 3-0 από το Ποσειδώνα 1. Το ερχόμενο Σάββατο παίζει στα Γιαννιτσά με αντίπαλο το Γ.Α.Σ. Μελίκης.

Στο Β’ όμιλο του πρωταθλήματος των κορασίδων, ο Μέγας Αλέξανδρος 2, που έχει μόνο νίκες μέχρις στιγμής, κέρδισε τον Αριστοτέλη Σκύδρας στα Γιαννιτσά με σκορ 3-0. Επόμενος της αντίπαλος θα είναι ο Ποσειδών Βέροιας 2. Ο αγώνας θα γίνει στη Βέροια.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου