Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Μἐτρα της Αστυνομίας για την τήρηση της τάξης κατά τον αγώνα Βέροια- ΠΑΟΚ, την Κυριακή

Απόφαση για λήψη μέτρων τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου για την 6η αγωνιστική πρωταθλήματος Super League 2016- 2017 μεταξύ των ομάδων Βέροια – ΠΑΟΚ, αυτήν την Κυριακή εξέδωσε η διεὐθυνση Τροχαίας Ημαθίας

Σύμφωνα με αυτήν αποφασίστηκε:

Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ να εκδώσει μέχρι 4.500 εισιτήρια, συμπεριλαμβανομένων των διαρκείας – ανταλλαγής, ως ακολούθως:

ΘΥΡΑ 1 : 500 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΘΥΡΑ 2 : 700 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΘΥΡΑ 3 : 200 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΘΥΡΑ 4 : 700 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΘΥΡΑ 5 : 776 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΘΥΡΑ 6 : 1624 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Οι φίλαθλοι της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ να καταλάβουν τις θέσεις στις κερκίδες των θυρών 1,2, 3 & 4, αφού προμηθεύονται εισιτήριο από εκδοτήρια Θ1.-Η είσοδος φιλάθλων Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ για τις ανωτέρω κερκίδες θα πραγματοποιείται από τις αντίστοιχες Θύρες.

  1. Οι φίλαθλοι της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ που θέλουν να παρακολουθήσουν τον εν λόγω αγώνα, να καταλάβουν θέσεις στις κερκίδες Θυρών 5 και 6, αφού προμηθεύονται εισιτήριο από εκδοτήρια Θ5 & Θ6.

-Η είσοδος φιλάθλων Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ για τις ανωτέρω κερκίδες Θ5, Θ6 θα πραγματοποιείται από τις αντίστοιχες θύρες στις οποίες θα λειτουργούν και εκδοτήρια, τρία (3) για τη θύρα 6 και ένα (1) για τη θύρα 5.

  1. Τα λεωφορεία των αθλητικών αποστολών να σταθμεύσουν στον ειδικό χώρο στάθμευσης έναντι Δημοτικού Σταδίου, επιτηρούμενα από αστυνομική δύναμη Α.Τ. Βέροιας.
  2. Με μέριμνα της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ, τα μέλη και οι επίσημοι της φιλοξενούμενης ομάδας να φιλοξενηθούν στην Θύρα 3VIP.
  3. Οι θύρες του Σταδίου Βέροιας να ανοίξουν τρείς (03) ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, ήτοι την 13:00΄.
  4. Η προσέλευση των φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ να γίνει μεμονωμένα.
  5. Να πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε δύο (02) τουλάχιστον ζώνες περιμετρικά του Σταδίου Βέροιας, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η απομάκρυνση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.
  1. Να αποκλεισθεί η είσοδος στο Στάδιο Βέροιας φιλάθλων που δεν θα διαθέτουν ηλεκτρονικό ονομαστικό εισιτήριο ή σφραγισμένο από το οικείο Αστυνομικό Τμήμα εισιτήριο για τον εν λόγω αγώνα, καθώς επίσης και όσων βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.
  2. Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα, να φέρουν μαζί τους την Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν.
  3. Απαγορεύεται η κατάληψη διαδρόμων και κλιμάκων των εξεδρών από θεατές, καθώς και η κατοχή και διάθεση στο καταναλωτικό κοινό εμφιαλωμένων νερών, αναψυκτικών, ποτών, χυμών και άλλων ροφημάτων γενικώς, σε φιάλες, κύπελλα, κούπες ή κουτιά κάθε μορφής, ως επίσης και άλλα αντικείμενα που έχουν κατασκευασθεί από γυαλί ή κάθε άλλο εξαιρετικά σκληρό υλικό.
  4. Να μην επιτραπεί η είσοδος στο Στάδιο Βέροιας, φιλάθλου φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
  5. Σε περίπτωση που αναρτηθούν στις κερκίδες πανό, κατά τρόπο τέτοιο που να δυσχεραίνουν το έργο του συστήματος ηλεκτρονικής εποπτείας που έχει εγκατασταθεί στο Στάδιο ή περιέχει υβριστικό, ρατσιστικό περιεχόμενο με μέριμνα της γηπεδούχου ομάδας και κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία, αυτά να απομακρύνονται.
  6. Με ευθύνη της γηπεδούχου ομάδος να έγκαιρα η άδεια διεξαγωγής του αγώνα.

15.Να μην επιτραπεί η είσοδος στο Στάδιο Βέροιας την ημέρα του αγώνα του ιδιωτικού προσωπικού ασφαλείας που θα προσληφθεί από την γηπεδούχο Π.Α.Ε. πριν την ανάπτυξη των Αστυνομικών Δυνάμεων.

  1. Αμφότερες οι Π.Α.Ε. μέχρι την 12:00΄ ώρα της 28-09-2016 το αργότερο, να γνωστοποιήσουν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας (fax:2106991762) τα ακόλουθα στοιχεία: α. Ξενοδοχεία διαμονής των αποστολών των δυο ομάδων, ώρα αναχώρησης τους απ΄ αυτά, καθώς και τους υπεύθυνους – αρχηγούς των αθλητικών αποστολών (ονοματεπώνυμο – κινητό τηλέφωνο) την ημέρα του αγώνα, προκειμένου διατεθούν αστυνομικές δυνάμεις και μέσα για τη συνοδεία τους και καθορισθεί το δρομολόγιο μετάβασης του στην Αθλητική εγκατάσταση.

β. Τα ονοματεπώνυμα και τους αριθμούς κινητών τηλεφώνων των εκπροσώπων – υπευθύνων ασφαλείας, οι οποίοι την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, να βρίσκονται στην αθλητική εγκατάσταση και να τελούν σε άμεση επικοινωνία – συνεργασία με τον επικεφαλής των Αστυνομικών μέτρων, προς αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων βίας.

γ. Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ να προσλάβει σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στο άρθρο 13 της υπ΄ αρίθμ. 38404 από 18.8.2009 κ.υ.α. «Έγκριση του Ενιαίου Κανονισμού Ασφαλείας Αθλητικών Εκδηλώσεων» προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας, για τη λήψη ΕΝΤΟΝΩΝ αστυνομικών μέτρων από 13.00΄ ώρα της 02-10-2016, σύμφωνα με την αναλογία και ελάχιστο για 1:80 θεατές, ήτοι 56 τουλάχιστον άτομα, το οποίο θα συνεργάζεται με την Αστυνομική αρχή, για την επιβολή των λαμβανομένων μέτρων ευταξίας με ειδικότερα καθήκοντα ως αναλυτικά ορίζονται στο άρθρο 41Δ του Ν. 2725/1999 όπως αυτό έχει προστεθεί – συμπληρωθεί – τροποποιηθεί και ισχύει μέχρι σήμερα, καθώς και να αποστείλει κατάσταση με τα στοιχεία ταυτότητος, τον αριθμό αδείας, τα ακριβή καθήκοντα, οι θέσεις και την διεύθυνση κατοικίας του προσληφθέντος για το σκοπό αυτό προσωπικού στην αρμόδια Αστυνομική Αρχή (Α.Τ.-Τ.Α. Βέροιας), στην Δ.Ε.Α.Β. και στην διοργανώτρια Αρχή, στην οποία επιπλέον θα συμπεριλαμβάνονται και οι οριζόμενοι από την Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ υπεύθυνοι κατά τομέα δραστηριότητας.

  1. Αμφότερες Π.Α.Ε. με κάθε πρόσφορο μέσο να γνωστοποιήσουν στους φιλάθλους τους το περιεχόμενο της παρούσας απόφασης.
  2. Οι παραβάτες της απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 41Γ§7, του άρθρου 41Δ§3&9 και του άρθρου 41Ζ του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. 18. Η ισχύς της απόφασης αυτής, αρχίζει από την δημοσίευσή της.-

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου