Wednesday, 24 April, 2024

Λάμψη Πρίγιοβιτς, Ενρίκε, Ουάρντα στην προπόνηση με Βέροια και 4 – 0

Εύκολη νίκη του ΠΑΟΚ με 4-0 σε ένα παιχνίδι που οι προβολείς στράφηκαν στους νέους παίκτες που αγωνίστηκαν και εντυπωσίασαν…

Δύο γκολ ο Πρίγιοβιτς, ένα γκολ ο Ενρίκε, δύο ασίστ ο Ουάρντα. Οι τρεις ξένοι παίκτες του ΠΑΟΚ έλαμψαν με την απόδοσή τους στη νίκη επί της Βέροιας και ο Βλάνταν Ίβιτς εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά όπως ο Πούγγουρας και ο Σιαμπάνης.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς ήθελε να ξεσπάσει μετά την ήττα από τη Σάλκε και τα κατάφερε λόγω της ποιότητας των νέων άσων του αλλά και γιατί απέναντί του βρήκε έναν αδύναμο αντίπαλο. Τα δύσκολα, άλλωστε τώρα αρχίζουν. Υπόθεση ενός ημιχρόνου ήταν ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τη Βέροια. Μπορεί ο Δικέφαλος να μην εντυπωσίασε με την απόδοσή του σ’ αυτό το διάστημα, κατάφερε, όμως, να βρει τον τρόπο να φτάσει στο 2-0 και να διώξει το άγχος από τα πόδια των παικτών του.

Πώς έφτασε ο Δικέφαλος στο 2-0; Χρειάστηκε ένα τεράστιο λάθος του Σισοκό στο 19’ που επέστρεψε την μπάλα στον Λόπες, αλλά ο Ενρίκε έκλεψε την μπάλα και με πλασέ αφού πέρασε και τον Ισπανό τερματοφύλακα άνοιξε το σκορ.

Και ενώ οι δύο ομάδες διαμαρτυρήθηκαν δίκαια για πέναλτι σε δύο περιπτώσεις (σπρώξιμο του Βαρέλα στον Καπετάνο, χέρι του Ασίγκμπα σε σουτ του Πρίγιοβιτς, πέναλτι πήρε τελικά ο Ενρίκε στο 42’ όταν ο Βασιλαντωνόπουλος τον ανέτρεψε… κατά λάθος πάνω στον βηματισμό του. Ο Πρίγιοβιτς εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 2-0 (δείτε το γκολ εδώ). Και οι υποψίες για απώλεια βαθμών, οι ελάχιστες που υπήρχαν και από την αρχή, έφυγαν οριστικά στο 50’ όταν ο Πρίγιοβιτς με πολύ ωραία κεφαλιά μετά από κόρνερ  πέτυχε το 3-0. Η συνέχεια του αγώνα είχε διπλό ενδιαφέρον. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που πήγαν στην Τούμπα περίμεναν να δουν πόσο ψηλά θα φτάσει το σκορ και ο Βλάνταν Ίβιτς ήθελε να τσεκάρει την ετοιμότητα ακόμα και των πολύ νέων παικτών του δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε Πούγγουρα και Σιαμπάνη.

Στο 72’ ο Πέλκας με εντυπωσιακό πλασέ έστειλε για τέταρτη φορά την μπάλα στα δίχτυα και παρότι ο ΠΑΟΚ και η Βέροια έχασαν αρκετές ακόμα ευκαιρίες το 4-0 ήταν και το τελικό σκορ.

Λάμψη Πρίγιοβιτς, Ενρίκε, Ουάρντα στην προπόνηση με Βέροια και 4 – 0

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου