Saturday, 20 April, 2024

Καμπανιακός – Εδεσσαϊκός 1-2

14η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο Εδεσσαϊκός στην έδρα του Καμπανιακού στη Χαλάστρα, έδωσε το καλύτερο του εαυτό, παίρνοντας το παιχνίδι με 2-1!

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Εδεσσαϊκού για το 2017 τελειώνουν στις 17 Δεκεμβρίου καθώς την Τετάρτη υπάρχει η εμβόλιμη με τον Ηρακλή στο Φόρης Γεντζής όπου τελειώνει και ο πρώτος γύρος ενώ την άλλη Κυριακή η ομάδα μας θα ταξιδέψει στον Λαγκάδα στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου.

Μετά τις γιορτές το επόμενο παιχνίδι θα είναι στις 7 Ιανουαρίου κόντρα στον Φίλιππο Αλέξανδρειας.

Ο κ. Θεοχάρης Δημήτριος με βοηθούς τους κυρίους Αναστασίου Αλέξανδρο και Σφυρή Σταμάτη του Συνδέσμου Θεσσαλίας ήταν η διαιτητική τριπλέτα της εκτός έδρας της σημερινής αναμέτρησης κόντρα στον Καμπανιακό. Παρατηρητής θ ο κ.Αποστολίδης Απόστολος από το Κιλκίς. Με τη σέντρα και μόλις στο 2ο λεπτό ο Εδεσσαϊκός άνοιξε το σκορ με πλασέ του Ταουσιάνη από το ύψος της μεγάλης περιοχής μετά από εξαιρετική ενέργεια του Καράμπελα από τα αριστερά.

Καλή ενέργεια του Σκαθαρουδη στο 11 λεπτό που καταλήγει κόρνερ.

Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 32ο λεπτό με τον Γιώργο Καρακούτη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα μετά απο ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα σε σουτ του Παπαγεωργίου

Γκολ 1-2 για τον Καμπανιακό στο 76 με κεφαλιά μετά απέ κόρνερ

Ιωσηφίδης άντι Τσουμάγκα στο 78’, μεγάλη απόκρουση του Βόλτση στο 93 λεπτό.

Λήξη στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων

Καμπανιακός – Εδεσσαϊκός 1-2

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου