Friday, 29 March, 2024

Η Δόξα Μελισσίου πρωτοπόρος στην Α1 Πέλλας – 4-0 τον Όλυμπο Αψάλου

Η Δόξα Μελισσίου για την 3η αγωνιστική της Α1 Πέλλας, πέτυχε το 3Χ3 κι έφτασε στους 9  Βαθμούς, φιγουράροντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Μαυραετοί, σήμερα μπήκαν στο γήπεδο, υποτιμώντας τον αντίπαλο, τον αρκετά καλό Όλυμπο Αψάλου, ο οποίος για 25΄ εκμεταλλευόμενος τη νωθρότητα και μέτρια εμφάνιση των γηπεδούχων και με τους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του, είχε την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια σημαντική ευκαιρία.

Μετά το 25΄ σταδιακά η έμπειρη και ιδιαίτερα δυνατή, ΔΟΞΑ άρχισε να ανεβάζει στροφές, να παίρνει την κατοχή και με εξαιρετικούς στον άξονα Σιδηρόπουλο, που μια ακόμη αγωνιστική μάγεψε με την απόδοση, τον εντυπωσιακό για 3η συνεχή αγωνιστική, Βερβελέ, τον κορυφαίο, αμυντικό της Α1, και το Μαμή, τον κορυφαίο σκόρερ του πρωταθλήματος, ο οποίος σημείωσε και πάλι χατρίκ και φιγουράρει με 7 τέρματα σε 3 αγωνιστικές, στον πινακα των σκόρερ. Αυτοί συνεπικουρούμενοι από την εμπειρία, το αγωνιστικό πάθος του Φάβα, Χατζηδάκη και Τζάτζη άλλαξαν την εικόνα του αγώνα και με το δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου και ιδιαίτερα στο β΄μέρος, κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας εξαιρετικά το pasing game, απλό ποδόσφαιρο και κυριολεκτικά διέλυσαν τη συμπαθή και νεανική ομάδα της Αψάλου, καθηλώνοντας την, στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα τέρματα των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ, πέτυχαν οι:

Στο 44΄ μετά από κάθετη μπαλιά του Σιδηρόπουλου, ο Μαμής με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 52΄ και πάλι, ο συνήθης ύποπτος Μαμής  με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Στο 55΄και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των οπαδών των γηπεδούχων, ο Νορσάτζε το 3-0. Το σκορ έκλεισε στο 72΄, ο «άνθρωπος γκολ» Μαμής, σημειώνοντας το τελικό 4-0.

Από την τοπική ομάδα διακρίθηκαν οι: Μαντζούκης, Χατζηδάκης, Φάβας, Βερβελές, Τζάτζης, Μιχαηλίδης, Νορσάτζε και Μαμής.

Η διαιτησία του κ. Παναγιωτίδη και των βοηθών, πολύ καλή.

Η σύνθεση των νικητών: (Σ. Ντιμτσούδης), Μαντζούκης, Χατζηδλακης, Φιγκουερόα (Δουλγερίδης), Βερβελές, Τζάτζης, Φάβας (Λιτοβολής), Νορσάτζε, Μιχαηλίδης, Μαμής Ίτσκος (Τουλγαρίδης).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου