Friday, 19 April, 2024

Ηρακλής – Αλμωπός Αριδαίας 0-0 (vid) – Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Στο ισόπαλο 0-0 έμειναν Ηρακλής και Αλμωπός Αριδαίας στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο για την 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Στην αρχή του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κώστα Περτσινίδη και τριών φίλων του Ηρακλή, που απεβίωσαν πρόσφατα. Ανθοδέσμες από τους παίκτες του Ηρακλή στον κόσμο τους…

Ο «Γηραιός» ήταν αρκετά επιθετικός στο πρώτο ημίχρονο και έχασε καλή ευκαιρία να προηγηθεί στο 44΄όταν ο Ιωαννίδης σούταρε, αλλά ο Καραγιαννίδης απέκρουσε σε κόρνερ.


Σημειώνεται πως οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 39΄λόγω αποβολής του Μεντί με δεύτερη κίτρινη κάρτα.


Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «κυανόλευκοι» αύξησαν την πίεσή τους στα καρέ της ομάδας από την Πέλλα αλλά δεν κατάφεραν να βάλουν το γκολ της νίκης και έτσι κατέκτησαν την δεύτερή τους ισοπαλία σε τέσσερις αγωνιστικές.
Οι συνθέσεις:
Ηρακλής: Γιούδας, Ρεβυθόπουλος, Κριτσιάνης, Ιωαννίδης, Μούδιος (46΄ Ανδρεάκος), Παναγιωτούδης, Ρόβας, Αθανασίου, Κρυστάλλης, Σαββελίδης (61΄ Καστριτσέας), Δραγάνης (72΄ Κατσούλης).
Αλμωπός Αριδαίας: Καραγιαννίδης, Κιουλτζόπουλος, Σαμαρόπουλος, Πετρίδης, Χαρίσης, Ελευθεριάδης, Πέτροφ, Μεντής, Θόρια, Κριστιάνο Μεντί, Παπαγεωργίου.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Τα αποτελέσματα της εμβόλιμης 4ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας

Αναλυτικά:

2ος όμιλος:

ΑΟ Καρδίας-Άρης Παλαιοχωρίου 0-2

Εδεσσαϊκός-ΑΕ Καρίτσας 1-1

ΑΠΕ Λαγκαδά-Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 3-3

Πιερικός-Καμπανιακός 2-1

Φίλιππος Αλεξάνδρειας-Αγροτικός Αστέρας 1-1

Κιλκισιακός-Μακεδονικός 0-1

Ηρακλής-Αλμωπός Αριδαίας 0-0

Ρεπό: ΦΑΣ Νάουσα
Με πληροφορίες από voria.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου