Friday, 26 April, 2024

Ως Πρίγκιπας πέρασε και από τον θεό του πολέμου ο Απόλλων Κρύας Βρύσης από τον Άρη Νησίου!

Υπέρ δυνατό αγώνα, πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, έδωσε ο Απόλλωνας

στα πλαίσια της φάσης των 16 του κυπέλλου μέσα στο γήπεδο του Άγρα με τον Άρη Νησίου κερδίζοντας ταυτόχρονα και το εισιτήριο για τους 8.

Η ομάδα της Έδεσσας αγωνιζόμενη φέτος στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας του Α΄ ομίλου αποτελεί μία από τις 2 – 3 ομάδες του πρωταθλήματος της που πιστεύουμε ότι θα καταφέρει να κερδίσει την άνοδο της με βάση το υλικό που διαθέτει, την σημερινή της εικόνα και κάλλιστα θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε σήμερα ως μια μεσαίας δυναμικότητας ομάδα της Α1 κατηγορίας!Ο βαθμός δυσκολίας για τον Απόλλωνα ανέβηκε ακόμα περισσότερο όταν χρειάστηκε να αγωνιστεί σχεδόν σε όλο το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγο αποβολής, αλλά και χωρίς τον βασικό της σέντερ φορ Καραγιάννη λόγο τραυματισμού του στην φάση του πέναλτι.

Από κει και πέρα η συνολική εικόνα του αγώνα ήταν υπέρ του Απόλλωνα έχοντας άλλες δύο – τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να πετύχει κάποια τέρματα, ενώ οι γηπεδούχοι στο τελευταίο τέταρτο πίεσε την άμυνα του Απόλλωνα εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική τους υπεροχή αφενός και αφετέρου την ρευστότητα του σκορ που τους ώθησε στην υπέρ προσπάθεια τους αυτή, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.7ο φάση μέσα στην μεγάλη περιοχή του Άρη με τον Καραγιάννη να ετοιμάζετε να σουτάρει, αλλά στην προσπάθεια του αμυντικός των γηπεδούχων να τον κόψει, τον χτύπησε με σκαριά πάνω στο κουτουπιέ ανατρέποντας τον. Την φάση αυτή καταλόγισε πέναλτι ο διαιτητής το οποίο χτύπησε εύστοχα ο Παπαδόπουλος ανοίγοντας το σκορ σε 0 – 1. Στη φάση έμελλε να χάσει τον Καραγιάννη ο Απόλλωνας κάνοντας τον αναγκαστική αλλαγή.

11ο ο Μιχαηλίδης Π. σε μία φάση στην οποία υπέπεσε σε σύνηθες φάουλ, ο διαιτητής με ιδιαίτερη αυστηρότητα θα του δείξει την κίτρινη κάρτα η οποία ήταν και η δεύτερη (κόκκινη) αφού είχε δεχτεί την πρώτη στο 5ο διότι δεν είχε βγάλει τον σταυρό του από τον λαιμό πριν την έναρξη του αγώνα !!!!!!

40o ο Παπαδόπουλος θα φύγει μόνος του από τα δεξιά και έχοντας από την άλλη πλευρά ολομόναχο τον Δημόπουλο στον οποίο θα μπορούσε να δώσει πάσα, επέλεξε να σουτάρει από καλή θέση, αλλά η μπάλα θα φύγει άουτ.

61ο από δεξιά ο Δημόπουλος θα βγάλει πάσα στην καρδιά της άμυνας του Άρη φτάνοντας η μπάλα στ΄ αριστερά στον Καραφουλίδη ο οποίος εβρισκόμενος τε τα τετ με τον Πιστοφίδη θα τον πλασάρει αλλά ο τερματοφύλακας του Άρη πέφτοντας η μπάλα θα μπλοκάρει κάτω από τα πόδια του !

85ο ωραίο σουτ του Αλεξανδρίδη από δεξιά και από καλή θέση θα μπλοκάρει σταθερά ο Σκαπέρδας !

Η διαιτησία του κ. Καρατζά με επόπτες τους κ.κ. Ζιώγλη, Μιχάλογλου μέτρια !

ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): Πιστοφίδης, Αδάμ (61ο Γκάγκας) , Παγιούλας, Μπέσιος, Μηλιάδης (85o Κεσκενίδης) , Παπουλίδης (78ο Cela), Γκίνης, Δάφνης, Μουτσάρας, Αντωνιάδης (40ο Χ΄΄ άνδρέου) , Αλεξανδρίδης,

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 (ΜΗΤΣΑΚΗΣ Φ.): Σκαπέρδας, Γαβριηλίδης, Τσάλμας, Ορφανίδης(33ο Ζαφειρίου) , Τσιαρακίδης, Μπρέγου, Παπαδόπουλος (86ο Παυλίδης), Μιχαηλίδης, Καραγιάννης (11ο Δημόπουλος) , Μποζίδης, Καραφουλίδης (72ο Μωυσίδης).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου