Friday, 19 April, 2024

Συνεχίζει στον Απόλλωνα Κρ. Βρύσης ο Μπρέγκου

Συνεχίζει στον Απόλλωνα Κρ. Βρύσης ο Μπρέγκου

Με την φανέλα του Απόλλωνα και τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται ο Γιώργος Μπρέγκου, ο οποίος σήμερα το πρωί συμφώνησε με τη διοίκηση του Γιάννη Θεοδωρίδη για την επέκταση της συνεργασίας τους. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική κίνηση για την ομάδα της Κρύας Βρύσης, καθώς ο Μπρέγκου βοήθησε τα μέγιστα στην άνοδο του συλλόγου.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επέκταση του συμβολαίου του, τόνισε: «Συνεχίζουμε μαζί την πετυχημένη προσπάθεια που ξεκινήσαμε πέρυσι. Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που θα βρίσκομε και την νέα χρονιά σ΄ ένα οικείο, για μένα, περιβάλλον κάνοντας του φίλους της ομάδας μας και την νέα χρονιά υπερήφανους για τον ιστορικό Απόλλωνα».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Θεοδωρίδης, μεταξύ άλλων δήλωσε: «Πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή με ήθος, συμβάλλοντας πέρυσι τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική. Με μεθοδικότητα χτίζουμε τον Απόλλωνα της Γ΄ Εθνικής πάνω στις στέρεες βάσεις, της περσινής πετυχημένης χρονιάς, οι οποίες θα ενισχυθούν με την προσθήκη και άλλων αξιόλογων ποδοσφαιριστών. Συνεχίζουμε».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου