Thursday, 28 March, 2024

Σε ιδανικό αυτόχειρα αναδείχθηκε ο Μακεδονικός Έδεσσας που κατάφερε να ηττηθεί με 2-4

Σε ιδανικό αυτόχειρα αναδείχθηκε ο Μακεδονικός Έδεσσας αφού ίσως στο πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς κατάφερε να ηττηθεί με 2-4

παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο.

Ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι τα γκολ του Λουτρακίου μπήκαν σε διάστημα μόλις 13 (!!!) λεπτών. Ο Μακεδονικός ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα με τον Τζηκόπουλο να σκοράρει μόλις στο 1′ με διαγώνιο σουτ για το 1-0. Στην συνέχεια οι βυσσινί είχαν τον έλεγχο του αγώνα και πέτυχαν δεύτερο γκολ στο 40′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλογιάννη. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση με τους Τζηκόπουλο και Μπογδάνη χάνουν ευκαιρίες στο 55′ και 62′ αντίστοιχα. Στο 65′ ακυρώθηκε σωστά γκολ των φιλοξενούμενων ως οφσάιντ. Και ενώ όλα έδειχναν πως θα ο αγώνας θα τελείωνε ήρεμα και οι γηπεδούχοι θα έπαιρναν τους βαθμούς της νίκης έγινε η ολική ανατροπή. Μέσα σε 13′ οι βυσσινί δέχθηκαν 4 γκολ στο 78′, το 81′, το 86′ και το 90′ με το αποτέλεσμα να είναι καταδικαστικό για την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία. Πλέον έσβησαν και οι τελευταίες βαθμολογικές ελπίδες για πιθανότητα διενέργειας μπαράζ σωτηρίας.

Μακεδονικός Έδεσσας (Πεχλιβάνης): Γιόντης, Κιουρτζίδης Ν., Κιουρτζίδης Β., Καλογιάννης, Πέτκος, Τζηκόπουλος (63′ Ρέτζιας), Μπογδάνης, Χαραλάμπους, Μαδεντζόγλου, Καράχατζης, Λατίφι.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου