Friday, 26 April, 2024

Πρώτο φαβορί η Δόξα Μελισσίου στο πρωτάθλημα Α2 Κατηγορίας Πέλλας

     Η  έναρξη  της νέας αγωνιστικής περιόδου 2015/2016, με αγώνες του Κυπέλου το Σαββατοκύριακο 5 και 6/9, και του πρωταθλήματος στις 25 & 26/9/2015, βρίσκουν τους ΜΑΥΡΑΕΤΟΥΣ ιδιαίτερα ενισχυμένους και πλήρεις σε ό,τι αφορά το έμψυχο υλικό όσο πότε άλλοτε.

   Το Διοικητιό Συμβούλιο, πέτυχε σε συνεργασία με το Δήμο Πέλλας, να προχωρήσει σε αντικατάσταση του χλοοτάπητα, και τη συντήρηση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Γηπέδου Μελισσίου και να είναι έτοιμο για χρήση από την προσεχή εβδομάδα , 16/9/2015,. Πραγματικά αποτελεί ένα κόσμημα, από πλευράς αγωνιστικού χώρου και εγκαταστάσεων και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ γήπεδο που διαθέτει Απινιδωτή στο ιατρείο του.

  Για πρώτη φορά πέτυχε τη συνεργασία, με το γυναικείο ΤΜΗΜΑ του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και θα φιλοξενήσει την πρώτη γυναικεία ομάδα στο Νομό, παράρτημα του ΠΑΟΚ, στο οποίο είναι εγγεγραμμένες 40 περίπου αθλήτριες και θα συμμετάσχουν σε Πρωτάθλημα εθνικό. Υπεύθυνος Προπονητικού Τμήματος είναι ο κ. Αβραμίδης Δημήτριος και Διευθύντρια η κα Καρτάλη Αικ.

  Επίσης, από την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, ξεκινάει η λειτουργία των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ της ΔΟΞΑΣ, με προπονητές τους Φάβα Κ., Φωστηρόπυλο Π. και Κεσίδη Δαμιανό, με περισσότερα από 40 μικρούς αθλητές.

  Σε ό,τι αφορά την Ομάδα των Μαυραετών με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ξεκίνησε τη συνεργασία με τον έμπειρο και πολλά υποσχόμενο τεχνικό Σάκη Ντιμτσούδη και απέκτησε αρκετούς ποδοσφαιριστές, εμπλουτίζοντας το ρόστερ της Ομάδας.

  Συγκεκριμένα απέκτησε:

–     Βερβελέ Ηλία από Αναγέννηση Γιαννιυσών

–     Σωτηριάδη Φίλιππο από Δόξα Μανδάλου

–     Μαμμή Πέτρο από Μ. Αλέξανδρο Ν. Μυλοτόπου

–     Δούμο Αθανάσιο από Άρη Αμπελιών

–     Παμπούση Πέτρο από Άρη Αμπελιών

–     Σαρόγλου Κυριάκο από Νίκη Αξού

–     Τσαλίκη Θ από Ξάνθη

Επίσης, από τις Ακαδημίες, τους Τσάλμα Α, Πέρπέτση Ι. Λιτοβολή Χ Μπλέντι Γ., ενώ, αναμένονται και εγγραφές και άλλων νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών

    Η προετοιμασία της Ομάδας ξεκίνησε την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου και σταδιακά ενσωματώθηκαν  όλοι νεαποκτηθέντες. Και όπως φάνηκε στο τελευταίο παιχνίδι προτοιμασίας (Ν. Πέλλα-ΔΟΞΑ 1-4), η Ομάδα των Μαυραετών, Βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και γικαιολογεί απόλυτα τον Τίτλο του πρώτου φαβορί της Α κατηγορίας. Πρωταθλήματος ΕΠΣ Πέλλας.

  Εγγύηση για μια πετυχημένη πορεία αποτελούν και οι πολύπειροι παλιοί ποδοσφαιριστες: Φάβας Κ, Φωστηρόπουλος Π. Χατζηδάκης Α, Καρεμπέ, Ζέκο,  Σέλγκου Ε, Κέρτος Σ, Χαρμάνας Κ,  Ρομάντζης, Λιτοβολής Π., Α, Κεσίδης Δ, Κυριλίδης Δ, Βιάνας Κ και άλλοι, οι οποίοι μαζί με τους νεοαποκτηθέντες συνθέτουν ένα από τα πληρέστερα ρόστερς ομάδων της Πέλλας.

Πρώτο φαβορί η Δόξα Μελισσίου στο πρωτάθλημα Α2 Κατηγορίας Πέλλας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου