Friday, 26 April, 2024

Παπαηλίας και Βόλτσης συνεχίζουν στον Εδεσσαϊκό! Ποιοι ανανέωσαν συνεργασία

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με έναν εκ των αρχηγών και κορυφαίων ποδοσφαιριστών των προηγούμενων χρόνων

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός Χρήστος Παπαηλίας θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με την τρίαινα στο στήθος για μια ακόμα χρονιά.

Στον Εδεσσαϊκό θα αγωνιστεί για έκτη συνεχή χρονιά, ενω πέρυσι είχε 19 συμμετοχές. Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Χρήστος δήλωσε: «Περίμενα αρκετό καιρό αυτή την στιγμή. Οι απαιτήσεις της Football League είναι σαφώς μεγαλύτερες, αλλά είμαι σίγουρος πως θα ανταποκριθούμε και θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας καθώς μας δίνει δύναμη».

Βόλτσης στα δοκάρια

Την εστία της ομάδα του Εδεσσαϊκού θα υπερασπίζεται και την επόμενη χρονιά ο τερματοφύλακας Σάκης Βόλτσης. Ο Εδεσσαικος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκτασης της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα των επιτυχιών. Οι περσινές εμφανίσεις πιστοποίησαν την ποιότητα που διαθέτει ως πορτιέρο καθώς όσες φορές χρειάστηκε ήταν φύλακας άγγελος. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας την χρονιά που μας πέρασε, αγωνίστηκε συνολικά σε 14 παιχνίδια ενώ δέχθηκε μόλις 3 τέρματα. Σε δηλώσεις που παραχώρησε πριν από λίγο ο Σάκης μεταξύ άλλων τόνισε: «Είναι ωραίο να σε θέλουν. Για μένα είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι στον Εδεσσαϊκό. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είναι το πιο σημαντικό για έναν τερματοφύλακα».

Ανανέωση και ο Κούμπους

Ο Εδεσσαϊκός ανανέωσε τη συνεργασία του και με τον αμυντικό Γιάννη Κούμπους. Ο ποδοσφαιριστής που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις και το πάθος του, και αποτέλεσε έναν στυλοβάτη πίσω στην άμυνα την χρονιά που μας πέρασε, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας του Εδεσσαϊκού και στην Football League 2.Tην περίοδο 2016-2017 ήταν πρώτος σε συμμετοχές καθώς αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια. Αμέσως μετά την συμφωνία σε αποκλειστικές δηλώσεις στο www.edessaikos.gr ο Γιάννης Κουμπους είπε: «Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Εδεσσαϊκό με σεβάστηκαν και πίστεψαν στις ικανότητες μου. Θα κάνω τα πάντα για ανταποδώσω την εμπιστοσύνη. Η Football League είναι μια δύσκολη κατηγορία, ο Εδεσσαικος όμως είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει πάντα να βάζει τον πήχη ψηλά. Ξεκινάμε με όνειρα και φιλοδοξίες και μέσα από την σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο Βαγγέλης Μεταξάς δε θα μπορούσε να λείπει από το ρόστερ του Εδεσσαϊκού

Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει συνδέσει το όνομα του την τελευταία πενταετία με τον Εδεσσαϊκό. Οι υποδειγματικές εκτελέσεις του και η δεινή ικανότητα του στο σκοράρισμα τον κάνουν ξεχωριστό. Ο Εδεσσαϊκός ανακοίνωσε τη συνέχεια της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Μεταξά, ο οποίος την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια ενώ έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα 11 φορές. Το ταλέντο και η ποιότητα του Βαγγέλη ξεχωρίζουν και δεν θα μπορούσε να λείπει από τη φετινή προσπάθεια. Σε δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στο www.edessaikos.gr ο Βαγγέλης Μεταξάς δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον Εδεσσαϊκό. Έχω περάσει πολλά με την ομάδα και είμαι πολύ δεμένος με τους συμπαίκτες μου. Την περασμένη χρονιά δεν έδωσα αυτά που μπορώ. Υπόσχομαι όμως ότι θα αποδώσω καλύτερα στο μέλλον και θα βοηθήσω από την πλευρά μου πολύ περισσότερο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Ο καλύτερος αριστερός οπισθοφύλακας του περσινού πρωταθλήματος θα συνεχίσει να φοράει τα πράσινα και την νέα αγωνιστική χρονιά

Ο Εδεσσαϊκός ήρθε σε συμφωνία με το Άγγελο Κιόρτση όπου στο πρόσωπο του βλέπει μια σίγουρη και αξιόπιστη λύση και για το πρωτάθλημα της Football League. Ο Άγγελος στο περσυνό πρωτάθλημα αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια και ήταν πάντα ένας εκ των κορυφαίων. Σε δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στο www.edessaikos.gr ο ποδοσφαιριστής του Εδεσσαϊκού δήλωσε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας μου. Ήταν κάτι που ήθελα πολύ. Μας περιμένει μια πολύ δύσκολη χρονιά με μεγαλύτερες απαιτήσεις. Θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο Εδεσσαϊκός ανανέωσε και με τον Στέλιο Ρέτζια

Ο Στέλιος αποτελεί έναν από τους πρωτεργάτες του περσινού double καθώς αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια πετυχαίνοντας 3 goal. Ο ποδοσφαιριστής μετά την ανανέωση του συμβολαίου δήλωσε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας του Εδεσσαϊκού. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Από την πλευρά μου θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να μπορώ να αποδίδω τα μέγιστα. Πάμε Εδεσσαϊκέ»!!!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου