Saturday, 20 April, 2024

Μικτή Νέων ΕΠΣ Πέλλας – Εθνική Νέων Αγγλίας 1-4

Μικτή Νέων ΕΠΣ Πέλλας – Εθνική Νέων Αγγλίας 1-4

Την ήττα γνώρισε η ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας από το Εθνικό Αντιπροσωπευτικό Συγκρότημα της Αγγλίας.

Οι Νέοι της Πέλλας εμφανώς κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια ηττήθηκαν δίκαια από τους πιο δυνατούς και αποφασιστικούς παίκτες της Αγγλίας που στάθηκαν καλύτερα και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και της ευκαιρίες στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Το σκορ άνοιξε στο 36΄ λεπτό του αγώνα ο Panesar-Dower με κεφαλιά μέσα από το ύψος της μικρής περιοχής ύστερα από αμυντική ολιγωρία της Πέλλας. Ο ίδιος παίκτης στο 38΄ λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της Αγγλίας με σουτ σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 51΄ του αγώνα ο Brock κλείδωσε την νίκη της ομάδας του με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής εκμεταλλευόμενος την ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα της Πέλλας. Η Πέλλα μείωσε το σκορ στο 55΄ λεπτό του αγώνα με τον νεοεισελθόντα Γεωργιά που εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Άγγλου τερματοφύλακα μετά από δυνατό σουτ του Κώστα. Το σκορ έκλεισε για την Αγγλία στο 92΄ του αγώνα με ωραίο διαγώνιο σουτ του Coppola.

ΕΠΣ Πέλλας: Λεοντιάδης, Κιουλτζόπουλος, Πλιόγκας, Βλαδοβίτης, Ζαφειρίου, Χαραβιτίδης (70΄ Φαφούτης), Σίσκος (53΄ Γεωργίας), Μιχαηλίδης, Ζαμίδης (58΄ Παλάνης), Σιδώρης (45΄ Πανταζίδης), Πασσαλίδης (50΄ Κώστας).

Αγγλία: Bielenik, Tandy, Brown, Bradbury, Coppola, Edwards, Gabbiadini, Panesar-Dower, Clay, Alomenu, Simmons.

mikti-eps

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου