Thursday, 28 March, 2024

Μέγας Αλέξανδρος Εσωβάλτων – Δόξα Μελισσίου  0-4

Για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1 Πέλλας, οι Μαυραετοί πέτυχαν το 2Χ2 και φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας.
Παρά τις σημαντικότατες ελλείψεις (Σιδηρόπουλος, Τζάτζης, Φάβας, Σερέτης, Τσάλμας και Ρομάντζης), αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και στα δύο ημίχρονα και έχοντας ηγέτη τον εκπληκτικό Βερβελέ, και σε εκπληκτική μέρα τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Π. Μαμή, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, αλλά και σε πολύ καλή μέρα το σύνολο των ποδοσφαιριστών, που έχοντας κατοχή και στα δύο ημίχρονα και παίζοντας απλά το pasing game και αναπτυσσόμενοι από τα πλάγια, περιόρισαν το αντίπαλο σε παθητικό ποδόσφαιρο και δημιούργησαν πλήθος ευκαιριών, για να πετύχουν ένα ακόμη μεγαλύτερο σκορ.
Η Ομάδα του Σ. Ντιμτσούδη, πολύ γρήγορα ανοιξε το σκορ, μόλις στο 3΄ με τον Π.Μαμή 1-0, ο οποίος στο 10΄ διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων 2-0 και στο 20΄ο ίδιος παίκτης πέτυχε μέσα από την περιοχή με δυνατό σουτ το 3-0.
Η ομάδα των Εσωβάλτων παρά τις συγκινητικές προσπάθειες των παικτών της, δεν κατέστη δυνατό να αντιδράσει στην ανωτερότητα των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ.
Το τελικό σκορ, 0-4, διαμόρφωσε στο 80΄ μετά από πολύ γρήγορο συνδυασμό και εξαιρετική πάσα του πολύ καλού Π. Μιχαηλίδη , ο Θ. Ίτσκος.
Από τη ΔΟΞΑ Μελισσίου, διεκρίθησαν ιδιαίτερα, οι: Βερβελες Η, Μαμής Π, Χατζηδάκης Α, Φωστηρόπουλος Π, Δουλγερίδης Κ, Μιχαηλίδης Π, Λιτοβολής Χ, Νορσάτζε Α και Ίτσκος Θ, χωρίς να υστερήσει κανείς.
Η διαιτησία του κ. Ατζαμιδάκη και των βοηθών πολύ καλή.
Η σύνθεση της νικήτριας: (Σ. Ντιμτσούδης), Βασιλειάδης (Μαντζούκης), Χατζηδάκης, Φιγκουέρα (Μπλέντι, Φωστηρόπουλος, Δουλγερίδης, Λιτοβολής, Νορσάτζε (Τουλγαρίδης), Μαμής, Βερβελές, Μιχαηλίδης, Ίτσκος (Τσάλμας)
Ο κορυφαίος του γηπέδου Βερβελές Ηλίας.

*φωτο αρχείου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου