Friday, 26 April, 2024

Δόξα Μελισσίου: Επανέρχονται οι Πέπε και Τζάτζης στο παιχνίδι της Κυριακής με την Αναγέννηση

Επέστρεψε και ο Ηλίας Βερβελές στις προπονήσεις μετά το σοβαρό τραυματισμό του

Ευχάριστα είναι τα νέα από τους θεράποντες ιατρούς, που παρακολουθούν τον πολυτάλαντο αμυντικό μέσο, Ηλία Βερβελέ, για τον προπονητή Σ. Ντιμτσούδη και τους φίλους της Δόξας Μελισσίου. Ο κορυφαίος αμυντικός μέσος της Α1, επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας από την 1η Δεκεμβρίου, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα, για περίπου ένα μήνα και σύντομα θα επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους με τη φανέλα της αγαπημένης του Ομάδας.

Στον αγώνα της Κυριακής 10/12/2017, με την ιστορική Αναγέννηση Γιαννιτσών, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μελισσίου, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής, επανέρχονται οι Σιδηρόπουλος (Πέπε) και Τζάτζης, ενώ και πάλι θα είναι απόντες ο τραυματίας Η. Βερβελές, και ο τιμωρημένος Τουλγαρίδης Α.

Έτσι στη διάθεση του προπονητή των Μαυραετών, Σάκη Ντιμτσούδη, για το κυριακάτικο παιχνίδι θα είναι οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Βασιλειάδης Π., Δομουκτσίδης, Μαντζούκης, Χατζηδάκης, Φωστηρόπουλος, Φάβας, Φουρέιρα, Νοράτζε, Δουλγερίδης, Τζάτζης, Μιχαηλίδης, Σερέτης, Λιτοβολής, Ιτσκος, Ρομάντζης, Τσάλμας Χ, Τσάλμας Α, Μπλέντι και Βιάνας και Μαμής, Σιδηρόπουλος (Πέπε), Τζάτζης Μάριος.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου