Friday, 19 April, 2024

Δόξα Εξαπλατάνου – Μ.Αλέξανδρος Αρσενίου 4 – 2

Σχετικά εύκολα και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία η Δόξα πήρε το παιχνίδι και τους τρεις βαθμούς της νίκης, στον αγώνα που έδωσε μέσα στο γήπεδο της

με αντίπαλο την αξιόμαχη ομάδα του Αρσενίου.

Η Δόξα μπήκε καλά και δυνατά στο παιχνίδι και πολύ νωρίς πήρε το πάνω χέρι στο σκορ.  Στο 3΄ μόλις λεπτό της αναμέτρησης ο Γιάννη Τσόλκα  με ένα ωραίο δυνατό πλασέ κάνει το 1-0 για την ομάδα.

Η Δόξα συνεχίζει να πιέζει και να έχει τον ελέγχο του παιχνιδιού δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες μέσα στην περιοχή του Αρσενίου. Στο 16΄ σε μια φάση μέσα στην περιοχή, η μπάλα βρίσκει σε χέρι ποδοσφαιριστού του Αρσενίου με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι, η εκτέλεση του από τον Καραδήμο διαμορφώνει το 2-0 για τη Δόξα. Με την ομάδα να έχει κλειδώσει θεωρητικά το αποτελέσματα της, σταδιακά χαλαρώνει την απόδοση της δίνοντας έτσι το δικαίωμα στον αντίπαλο της να ψάξει με περισσότερη ευκολία τους διαδρόμους στην περιοχή της Δόξας.

doxaΈτσι στο 36΄ μετά από εκτέλεση φάουλ και στιγμιαία αδράνεια της άμυνας μας μέσα στην περιοχή μας, ο Αργυρόπουλος για το Αρσένι μειώνει σε 2-1.

Πριν όμως ακόμη καταλαγιάσουν οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων, ένας ωραίος συνδυασμός των ποδοσφαιριστών της Δόξας στο 38΄ ο Τσόλκας με δυνατό πλασέ κάνει το 3-1. Στο δεύτερο μέρος τώρα είχαμε ένα μέτριο σχετικά παιχνίδι με την Δόξα να έχει εφησυχαστεί στο αποτέλεσμα, αλλά και να κρατά δυνάμεις για  τον αγώνα κυπέλλου που ακολουθεί με την Πέλλα την ερχόμενη Τέταρτη. Ελέγχει όμως και διαχειρίζεται το παιχνίδι  βγαίνοντας  με αξιώσεις στην περιοχή των φιλοξενούμενων ώστε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ ακόμη περισσότερο.doxa2

Στο 76΄ η εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Τσόλκα πετυχαίνει να κάνει χατ τρικ αλλά και το 4-1 για τη Δόξα. Οι ποδοσφαιριστές του Αρσενίου παρά το αποτέλεσμα του αγώνα δεν το βάζουν κάτω, παίρνουν πρωτοβουλία και πιέζουν τη Δόξα για να μειώσουν το σκορ.

omadadoxasΣτο 82΄σε μια οργανωμένη προσπάθεια τους  στην περιοχή της ομάδας μας και ενώ ο Γάτσος παίρνει μπροστά την μπάλα με το χέρι, ο κατά τα άλλα πολύ καλός μέχρι εκείνη την στιγμή κ. Καρατζάς αφήνει την φάση να συνεχιστεί με συνέπεια ο ποδοσφαιριστής να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Δημητριάδη μειώνοντας το σκορ σε 4-2.

Σκορ με το οποίο ο διαιτητής της αναμέτρησης έστειλε και  τις ομάδες στα αποδυτήρια σφυρίζοντας την λήξη του αγώνα, που μετά και το αποτέλεσμα του αγώνα της Κυριακής μένει πλέον μόνη δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας!

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Καρατζά, καθώς και των βοηθών του κ. Πίλτση και Παπαδόπουλου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου