Friday, 26 April, 2024

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Ακριτας Σωσάνδρας 4 – 0

Δύο στα δύο για τον Απόλλωνα και με την ψυχολογία στα καλύτερά του ο “Πρίγκιπας του Κάμπου” συνεχίζει την πορεία του προς την κορυφή

μετά και τη νίκη επί του νεοφώτιστου Ακρίτα Σωσάνδρας. Ήταν θέμα χρόνου να επιτευχθεί το πρώτο τέρμα για να λυγίσει η αμυντική διάταξη των Αλμωπαίων όπως και έγινε, σ΄ ένα παιχνίδι που περισσότερο ήταν παράσταση για έναν ρόλο, παρ΄ όλο που ο Απόλλωνας ξεκίνησε τον αγώνα κάπως νωθρά μέχρι την στιγμή που βρήκε τον καλό του εαυτό.
21ο ο Παπαδόπουλος θα βγάλει σέντρα από δεξιά στο ύψος του πρώτου δοκαριού όπου ο Καραγιάννης θα πλασάρει αλλά η μπάλα θα φύγει ελάχιστα άουτ δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ακρίτα.
36ο ωραία πάσα του Μιχαηλίδη μέσα στην μεγάλη περιοχή και από καλή απόσταση με υποδειγματικό πλασέ ο Μποζίδης θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Τουρμπέση ανοίγοντας το σκορ σε 1 – 0.
45ο +2ο Μπροστινή πάσα του Καραφουλίδη για τον Μποζίδη και ο ”μικρός” από αριστερά με πλασέ δεν θα δυσκολευτεί να πλασάρει διαμορφώνοντας το 2 – 0.


48ο ωραία ατομική ενέργεια του Παπαδόπουλου περνώντας δύο αντιπάλους του, θα μπει στην μεγάλη περιοχή, αλλά το πλασέ του πολύ κακό θα φύγει πάνω από την εστία του Τουρμπέση.
56ο ωραία σέντρα του Γαβριηλίδη στο πρώτο δοκάρι θα πεταχτεί ο Καραγιάννης και με πλασέ στην κλειστή γωνία του Τουρμπέση Θα σημειώσει το 3 – 0.
62ο ο Βεζυριανόπουλος αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή με ένα δυνατό ευθύβολο σουτ θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Τουρμπέση σημειώνοντας το τελικό 4 – 0.
76ο Στην μοναδική αξιόλογη φάση του αγώνα για τους φιλοξενούμενους ο Βακιάνης θα μπει από τα δεξιά θα πλασάρει τον εξελθόντα Σκαπέρδα με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του κρατώντας έτσι ανέπαφη την εστία του.
Η διαιτησία του κ. Βαμβακά με επόπτες τους κ.κ. Πίλτση, Τσαλκάνη χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (ΜΗΤΣΑΚΗΣ Φ.): Σκαπέρδας, Γαβριηλίδης, Τσιρακίδης, Ζαφειρίου, Μπρέγου (λ.τ. 53ο Τσάλμας), Ορφανίδης, Παπαδόπουλος (63ο Δημόπουλος), Μποζίδης, Καραφουλίδης (58ο Βεζυριασνόπουλος), Καραγιάννης (72ο Μωυσίδης), Μιχαηλίδης Π.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ (ΔΟΥΜΟΣ Φ.): Τουρμπέσης (46ο Εμμανουηλίδης), Κουντουράς, Χρηστίδης (83ο Σαπουντζής), Σαμαράς, Zhuleku, Βασιλόπουλος, Ζουμπουλίδης, Παρτσανάκης (77ο Δούμος Χ.), Βακιάνης, Μήντσης (65ο Lamja), Πασχούλης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου