Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Απάντηση του Α. Πανίδη στο δημοσίευμα του Γ. Ροδοβίτη στο anonymous- filathlos, της 10/5/2017

Κύριε Ροδοβίτη, Τα σενάρια που σκαρφίζεστε συνεχώς, για να δημιουργήσετε αναταράξεις στο ποδόσφαιρο της ΕΠΣ Πέλλας, πέφτουν στο κενό

και καθημερινά αποδεικνύεται πόσο προκατειλημμένος εναντίoν μου και της σημερινής διοίκησης της ΕΠΣ Πέλλας είστε και πόσο ελλιπή γνώση των κοινών του νομού, αλλά και της χώρας έχετε.

Πρώτον: Δεν υπήρξα ποτέ συνδικαλιστής της ΝΔ και δεν υπήρξα ποτέ ‘’κομματόσκυλο της δεξιάς ή της ΝΔ’’ όπως θέλετε να με παρουσιάσετε και μάλιστα είμαστε η μόνη πανελλήνια  ομοσπονδία στην οποία έχουμε ενιαίο ψηφοδέλτιο, χωρίς κομματικές παρατάξεις από την ίδρυση της έως και σήμερα.

Στις τρεις τριετίες που διοίκησα την Ομοσπονδία ως πρόεδρος δεν πήρα γραμμή από κανένα κόμμα και θεωρώ ήταν ο βασικότερος λόγος που  πάντοτε οι συνάδελφοι, μου έδιναν πλειοψηφία που ξεπερνούσε το 90%. Υπήρχαν ή υπάρχουν πολλές πανελλήνιες ομοσπονδίες που έχουν πρόεδρο από την επαρχία (;) και μάλιστα από τη Μακεδονία; Επέλεξα να αποχωρίσω από την προεδρία όταν εγώ έκρινα ότι έπρεπε να το κάνω κερδίζοντας τις εκλογές με τους συνεργάτες μου.

Δεύτερον: Όλες οι διοικήσεις μου (τρεις στον αριθμό) ήταν από όλους τους κομματικούς χώρους, διότι πίστευα και πιστεύω ότι ικανοί υπάρχουν σε όλες τις κομματικές παρατάξεις..

Τρίτον: Στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας τον Δεκέμβριο του 2016, ήμουν αρχηγός (υπεύθυνος) της Ανεξάρτητης παράταξης της ΠΟΦΕ-Ε και μάλιστα ήρθαμε πρώτοι στον νομό για τέταρτη συνεχόμενη τριετία.

Τέταρτον: Κάποιοι όψιμοι παράγοντες, κοινώς καιροσκόποι της ΝΔ του νομού μας, προσπάθησαν να με φοβίσουν λέγοντας θα με διαγράψουν από την Νέα Δημοκρατία, επειδή έγινα εμπόδιο να μην βγει πρώτη στον νομό. Βέβαια, κατά πρώτον δεν έχουν το ανάστημα, γιατί είναι πολύ λίγοι και κατά δεύτερον από πού θα με διέγραφαν και τι ζημία θα μου έκαναν;

Πέμπτον: Ναι, είμαι Νεοδημοκράτης, ψήφιζα και θα συνεχίζω να ψηφίζω, διότι θεωρώ ότι έχει κάνει το λιγότερο κακό στη χώρα από τα άλλα κόμματα που κυβέρνησαν και κυβερνούν σήμερα και είναι η μόνη που μπορεί να βγάλει την χώρα από την κρίση. Άρα, ό,τι αναφέρετε σχετικά με το ότι θα πάρω γραμμή από την Νέα δημοκρατία στις εκλογές της ΕΠΟ νομίζω έχετε πέσει πολύ έξω και, όπως πάντα, ρίχνετε την μπάλα στον αέρα, όπως λέμε εμείς οι του ποδοσφαίρου.

Κύριε Ροδοβίτη, γνωριζόμαστε πολλά χρόνια από το ποδόσφαιρο και ξέρετε πολύ καλά, ότι το έχω πληρώσει με χρόνο και χρήμα, όμως κέρδισα πολύ καλούς φίλους και ελάχιστους εχθρούς. Έχω την πεποίθηση ότι οι φίλοι είναι πολλοί περισσότεροι. Κρατάω λοιπόν τους φίλους.

Και σήμερα ασχολούμαι με τα διοικητικά της ΕΠΣ Πέλλας και εγώ και οι συνάδελφοι μου σ αυτό, προσφέρουμε γιατί αγαπάμε το ποδόσφαιρο. Κανένας μας δεν πληρώνεται, παραλάβαμε μια ΕΠΣ με ζημία και σήμερα έχει ταμείο που της επιτρέπει να ανταπεξέρχεται στις υποχρεώσεις της. Οι μετακινήσεις μας, στον νομό και σε όλη την Ελλάδα είναι με ίδια έξοδα, από την τσέπη μας.

Ποτέ μια καλή κουβέντα δεν είχατε να αρθρώσετε για εμάς. Δεν κάναμε τίποτε καλό έως σήμερα;

Αναρωτιέμαι, μήπως έχετε προκατάληψη για κάποιο λόγο;

Ο Στέλιος Αντωνίου  και οι συνεργάτες του αγωνίζονται και προσφέρουν στο ποδόσφαιρο του νομού Πέλλας αφιλοκερδώς. Στις εκλογές τις ΕΠΟ θα αποφασίσουμε εμείς ποιον θα στηρίξουμε και κανένας άλλος.

Σήμερα στηρίζουμε την προσπάθεια που γίνεται για την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι το πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη. Ο Ιβάν Σαββίδης απλά στηρίζει κι αυτός αυτήν την προσπάθεια. Σαν άτομο εκφράζω την προσωπική μου άποψη και όχι του Διοικητικού Συμβουλίου, πως η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα είναι θετική. Είτε ως επενδυτής, είτε ως παράγοντας ποδοσφαίρου.

Η χώρα μας έχει ανάγκη από επενδύσεις, από νέες θέσεις εργασίας και αυτό κάνει ο Ιβάν Σαββίδης σήμερα.

Σαν Έλληνας, αλλά και σαν Πόντιος λέω ναι στην παρουσία του Ιβάν στην Χώρα μας. Μακάρι να έρθουν και άλλοι Έλληνες της διασποράς να επενδύσουν στην Ελλάδα. Είναι καλύτερα τα ευρώ των Γερμανών, των Άγγλων των Κινέζων και άλλων από του Ιβάν Σαββίδη;

Γνωρίζουμε από που προέρχονται τα ευρώ των ξένων επενδυτών και ασχολούμαστε από που προέρχονται τα ευρώ του Ιβάν Σαββίδη;

Ο χειρότερος Έλληνας της διασποράς είναι πολύ περισσότερο Έλληνας από τους ξένους επενδυτές και έχει κάνει πολύ λιγότερο κακό στην χώρα μας (μέχρι στιγμής μόνο καλό είδαμε στην Ελλάδα από τον Ιβάν Σαββίδη) από κάποιους άλλους ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ

Πανίδης Αβραάμ (Μίμης)

Αναπληρωτής πρόεδρος ΕΠΣ Πέλλας, τ. πρόεδρος της ΠΟΦΕΕ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου