Thursday, 25 April, 2024

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Νίκη Καλής 3-1

Με τον καλύτερο τρόπο τελείωσε τις υποχρεώσεις της η Αναγέννηση πριν τα Χριστούγεννα. Πειστική εμφάνιση και νίκη με 3-1 απέναντι στην Νίκη Καλής σε ένα εύκολο απόγευμα.
Ο προπονητής Κουτίδης παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο τους Σαββουλίδη κάτω από τα γκολπόστ, στο δεξί άκρο της άμυνας βρέθηκε ο Κοκκινίδης, αριστερά ο Αλεξανδρίδης Κ., δύο σέντερ μπακ οι Κυζιρίδης και Θεοδωρούδης. Η τριάδα στο κέντρο απαρτιζόταν από τους Στεφανίδη, Ξανθόπουλο και Κατηριάδη ενώ η επιθετική τριπλέτα είχε τους Αλεξανδρίδη Γ. , Λαζαρίδη και Πισμισάκη.
Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 0-0 και την Αναγέννηση να έχει την κατοχή δημιουργώντας ευκαιρίες ενώ η Καλή είχε παρουσιάστηκε σε μία-δύο φάσεις τις στιγμές της αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι ήρθε για τον βαθμό.
Έτσι λοιπόν οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια όμως έπειτα και με το σφύριγμα για το δεύτερο ημίχρονο ήρθε το πρώτο γκολ στο πρώτο λεπτό της επανάληψης. Σκόρερ ο MVP από πλευράς Αναγέννησης Στεφανίδης.
Το πρώτο γκολ άνοιξε τα πόδια των παικτών της ομάδας μας και στο 62′ ο Πισμισάκης μετά από ωραία ενέργεια του Λαζαρίδη και ασίστ του τελευταίου έγραψε το 2-0 σε κενό τέρμα.
Το τρίτο τέρμα ήρθε πάλι από μια όμορφη συνεργασία των παικτών μας και ασίστ του Κατηριάδη στον Λαζαρίδη (λίγο πριν είχε την ευκαιρία να ξανασκοράρει) που σε τετ α τετ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Τέλος το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Καλής ήταν να κάνει το 3-1 δέκα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα όταν και από κόρνερ δεν διώχθηκε η μπάλα και ο αμαρκάριστος Μυλώνας σούταρε για να μειώσει σε 3-1.
Νίκη λοιπόν με μια πολύ καλή εμφάνιση από όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν ( χρησιμοποιήθηκαν και οι Τερζής, Χατία, Περπερίδης, Αργυρίου) και επόμενο παιχνίδι στην έδρα του Εθνικού Γιαννιτσών καθώς υπάρχει ενδιάμεσα το ρεπό λόγω του αγώνα με τον Μυλότοπο που δεν κατεβαίνει πλέον στην κατηγορία.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου