Thursday, 25 April, 2024

Επετειακή εκδήλωση από τον Απόλλων 1960 Κρύας Βρύσης και συλλογή αρχειακού υλικού

Από το Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ 1960 ανακοινώνεται ότι ο σύλλογος μας προγραμματίζει μεγάλη επετειακή εκδήλωση της ομάδας σε γνωστό cafe της Κρύας Βρύσης

για τις 9 Δεκεμβρίου με τίτλο : «Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ 1960! 70 χρόνια Ιστορίας αθλητικής & κοινωνικής προσφοράς στην Κρύα Βρύση και την Πέλλα».

Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί έκθεση ανέκδοτων φωτογραφιών, κυπέλλων, εμφανίσεων (φανελών), αντικειμένων κ.α. της ομάδας, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου μας. Επίσης θα παρουσιαστεί ο ύμνος της ομάδας που ετοιμάζει συντοπίτης μας καλλιτέχνης, καθώς επίσης θα τιμηθούν διάφορα πρόσωπα, και πολλές άλλες εκπλήξεις! Ο σύλλογος μας λοιπόν κάνει έκκληση σε όλο τον κόσμο, σε παλιούς ποδοσφαιριστές, παράγοντες, προπονητές της ομάδας που έχουν οποιαδήποτε αντικείμενα, κύπελλα, μετάλλια, φωτογραφίες, φόρμες, φανέλες, μπάλες κ.α. που σχετίζονται με την ιστορία του σύλλογος μας και θέλουν να βοηθήσουν σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια ανάδειξης της ιστορίας του Απόλλων 1960, ας τα προσκομίσουν στον Γενικός Γραμματέα και υπεύθυνο της ομάδας, για τη συλλογή του υλικού Λύσανδρο Γ. Αμιτζόγλου ώστε να συμπεριληφθούν και αυτά στη μεγάλη γιορτή που ετοιμάζουμε.

Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί μία μόνιμη εκθεσιακή συλλογή που θα έχουν την δυνατότητα όλοι οι φίλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και όχι μόνο να θαυμάζουν και να πληροφορούνται για τη μεγάλη ιστορία του συλλόγου στο διάβα των χρόνων. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου