Thursday, 28 March, 2024

Δήμαρχος Έδεσσας: Συγχαρητήριο μήνυμα για την άνοδο του Εδεσσαϊκού

Συγχαρητήριο μήνυμα για την άνοδο του Εδεσσαϊκού – Η άνοδος του Εδεσσαϊκού στην Γ’ Εθνική κατηγορία δικαιώνει μία ολόκληρη πόλη

που θέλει την ιστορική μας ομάδα να βρίσκεται στις μεγαλύτερες κατηγορίες! Η φανέλα του Εδεσσαϊκού είναι βαριά και όσοι ζούμε σ’ αυτή την πόλη ζήσαμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας αυτή τη μεγάλη στιγμή στην ιστορία της ομάδας που αγαπούμε.

Ως πολίτης και ως Δήμαρχος της Έδεσσας πάντα προσπαθούσα, προσπαθώ και θα προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα της καρδιάς μας, με όποιον τρόπο είναι πρόσφορος και όποια μέσα υπάρχουν. Νοιώθω τεράστια ικανοποίηση και μεγάλη χαρά για την επιτυχία αυτή. Θέλω να συγχαρώ τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους της ομάδας για τη μεγάλη επιτυχία. Ας μου επιτραπεί να συγχαρώ ιδιαιτέρως τον φίλο και συμμαθητή μου Κώστα Μαλουμίδη, που έχει μεγάλη προσφορά στον Σύλλογο και είναι πάντα παρών όταν τον χρειάζεται. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους σας, μας κάνατε υπερήφανους!

Τέλος, θέλω να συγχαρώ και την ομάδα του Εξαπλατάνου για το ήθος και την πορεία της στο πρωτάθλημα, όπως επίσης και τον Εδεσσαίο προπονητή της Αντώνη Σαπουντζή. Τους εύχομαι καλή πορεία και καλή συνέχεια στην πολύ καλή δουλειά που κάνουν.

Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου