Saturday, 20 April, 2024

Γενναία η ΑΕΚ στη Γαλλία

Ισοπαλία 0-0 απέσπασε η ΑΕΚ από την Σεντ Ετιέν και πλέον έχει σημαντικές ελπίδες να πάρει τη μεγάλη πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League στην Αθήνα

Δεν ήταν εύκολα τα πράγματα για την Ένωση, όμως η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια στάθηκε με πολύ μεγάλη συνέπεια στον αγωνιστικό χώρο και στα 90 λεπτά.

Δούλεψε πολύ καλά ανασταλτικά, δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να την απειλήσει και κράτησε μακριά από την εστία του Ανέστη τους επικίνδυνους επιθετικούς της Σεντ Ετιέν. Στο άλλο μισό του γήπεδο, η ΑΕΚ έψαξε το γκολ, χωρίς μεγάλα ρίσκα. Το πλησίασε στη φάση του 50′ με το σουτ του Μπακασέτα αλλά δεν κατάφερε να το πετύχει για να πλησιάσει ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση. Όλα, πλέον, θα τα κρίνει η ρεβάνς του ΟΑΚΑ την επόμενη Πέμπτη.

Σεντ Ετιέν: Ρουφιέρ, Κατρίν, Περέν, Πογκμπά, Πολομά, Παγιό (68’ Νταμπό), Σελνάες, Λεμουάν, Αμουμα (86’ Μονέ – Μπακέ), Τανάν (64’ Μπέριτς), Ρου

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Σιμόες, Γιόχανσον, Μπαρμπόζα, Βάργκας (67’ Γαλανόπουλος), Μάνταλος (83’ Πλατέλλας), Πέκχαρτ (46’ Μπακασέτας)

matrix24.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου