Friday, 26 April, 2024

Γίνεται να χάσει την πρωτιά ο ΠΑΟΚ; Βαθμολογία των πλέι οφ!

Ο ΠΑΟΚ όχι μόνο πέρασε άνετα από την Πλατεία, επικρατώντας του Πανιωνίου με 1-0, αλλά είδε και τον Παναθηναϊκό να νικάει την ΑΕΚ στη Λεωφόρο

και να του κάνει το… καλύτερο δώρο.

Έτσι λοιπόν, ο ΠΑΟΚ έχει οκτώ βαθμούς και βρίσκεται πλέον «αγκαλιά» με την πρώτη θέση που οδηγεί στους προκριματικούς του Champions League, ενώ οι δύο μεγάλοι της Αθήνας μαζί με τον Πανιώνιο θα δώσουν μάχη για να αποφύγουν την τελευταία θέση.

Όλα αυτά βέβαια υπό τη αίρεση των δικαστικών εκκρεμοτήτων που θα διευθετηθούν τις προσεχείς ημέρες.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε το εμπόδιο του Πανιωνίου (1-0) και στον “τελικό” της Κυριακής με την ΑΕΚ θα παίξει σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά στα πλέι οφ. Το αυτογκόλ του Ρισβάνη στο 14΄ χάρισε στους Θεσσαλονικείς τη νίκη στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος της Superleague.

Αξίζει να σημειωθεί πως η επόμενη αγωνιστική με τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο είναι κρισιμότατη για τον Παναθηναϊκό, στην προσπάθειά του να αποφύγει την τελευταία θέση. Αυτή τη στιγμή είναι στο +1 από τους Νεοσμυρνιώτες, αλλά αν «φάει» αφαίρεση βαθμών για τη διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τότε πέφτει από κάτω και θα χρειάζεται έξτρα πόντους για να σκαρφαλώσει πιο ψηλά.

Η βαθμολογία των πλέι οφ

ΠΑΟΚ 8 (2-1)*

ΑΕΚ 6 (2-2)

Παναθηναϊκός 5 (2-2)*

Πανιώνιος 4 (2-3)

*εκκρεμεί η απόφαση για το μεταξύ τους παιχνίδι στη Λεωφόρο που διακόπηκε

Η επόμενη (5η) αγωνιστική (28/5)

18:15 Παναθηναϊκός-Πανιώνιος

20:30 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Η τελευταία (6η) αγωνιστική (31/5)

20:30 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

20:30 Πανιώνιος-ΑΕΚ

sportdog.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου