Friday, 26 April, 2024

Βόλεϊ ΕΣΠΕΜ: Πήρε την πρώτη νίκη στην Α2 ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών

Τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα γυναικών της Α2 εθνικής (Β’ όμιλος – 1ος υποόμιλος) πήρε ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών

Αγωνίστηκε το Σάββατο (4/11) στα Γιαννιτσά, με αντίπαλο τον Αρχέλαο Κατερίνης. Το τέλος του παιχνιδιού έδειξε νικητή το Μέγα Αλέξανδρο με σκορ 3-0 (25-11, 25-16, 25-19). Το επόμενο Σάββατο, η ομάδα παίζει και πάλι εντός έδρας κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων.
Η σύνθεση της ομάδας: #1 Νατάσα Δόσπρα, #2 Ειρήνη Αλατζίδου, #3 Χριστιάνα Μάτση, #5 Δέσποινα Μακρίδου, #6 Σοφία Παπαδοπούλου, #7 Ευθυμία Σιγκούδη, #8 Αντιγόνη Μαβίδου, #9 Κατερίνα Καβάλη (λ), #11 Ελένη Σαλτσίδου, #12 Χριστίνα Μάγου, #13 Αναστασία Παπαδοπούλου, #15 Κική Καραφωτάκη, #19 Γεωργία Παπανικολάου. Προπονητής: Κώστας Τζούρος.
Στα υπόλοιπα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου, οι Νεάνιδες συνέχισαν την αήττητη πορεία τους στο πρωτάθλημα και μετά το σημερινό (5/11) παιχνίδι στην Κοζάνη, με αντίπαλο τους Πάνθηρες, το οποίο κέρδισαν με σκορ 1-3. Το πρωτάθλημα των νεανίδων της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. έχει ήδη φτάσει στη μέση του. Ο Μέγας Αλέξανδρος προηγείται με 15 βαθμούς και έχει πάρει μια βαθμολογική διαφορά με τις υπόλοιπες ομάδες.

Την επόμενη Κυριακή ξεκινάει ο Β’ γύρος, με το Μέγα Αλέξανδρο να αντιμετωπίζει τον Άτλαντα Κιλκίς.
Στο πρωτάθλημα των Κορασίδων, στον Α’ όμιλο ο Μέγας Αλέξανδρος 1 έχασε με σκορ 1-3 από τον Αίολο Κατερίνης στα Γιαννιτσά. Το επόμενο Σάββατο θα παίξει στη Βέροια ενάντια στον Ποσειδώνα 1.
Στο Β’ όμιλο των κορασίδων της Ε.Σ.ΠΕ.Μ., ο Μέγας Αλέξανδρος 2 κέρδισε στην Έδεσσα τον Ίκαρο με σκορ 2-3 στα σετ.
Επόμενος αντίπαλος θα είναι ο Αριστοτέλης Σκύδρας. Το παιχνίδι θα γίνει στα Γιαννιτσά.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου