Friday, 26 April, 2024

Βόλεϊ ΕΣΠΕΜ: Μέγας Αλέξανδρος 2 – Ίκαρος Έδεσσας την Κυριακή 5/11

Βόλεϊ: Μέγας Αλέξανδρος Γυναίκες 2017-18 – Αποτελέσματα Αγώνων

Μία ήττα και μία νίκη σημείωσαν τα κορίτσια του βόλεϊ του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Το Σάββατο, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, το γυναικείο τμήμα που αγωνίζεται στο Β1 υποόμιλο της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, ταξίδεψε στην Αλεξανδρούπολη για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Εκεί βρήκε απέναντί του τη Νίκη Αλεξανδρούπολης, που αποδείχτηκε ισχυρός αντίπαλος.

Τα σετ: 25-12, 25-15, 25-13 (3-0)
Συνθέσεις:
Νίκη Αλεξ/πολης: Καρακύκλα, Νικολαΐδου, Σιούγγαρη, Καράμπαλη, Παρισάκη, Χατζηνικολάου, λ- Σιδερίδου. Αλλαγές: Καλογεροπούλου, Παπάζογλου, Ζυγερίδου, Δημητροπούλου, Τζήλλα, λ- Μπουλιώνη.
Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών: Αλατζίδου, Δόσπρα, Μάτσι, Μακρίδου, Καραφωτάκη, Παπαδοπούλου Σ., λ- Κάβαλη. Αλλαγές: Μαβίδου, Παπαδοπούλου Α., Μάγου.

Στην επόμενη αγωνιστική, θα υποδεχτεί στα Γιαννιτσά τον Αρχέλαο Κατερίνης, για ένα παιχνίδι που θυμίζει πρωτάθλημα Ε.Σ.ΠΕ.Μ.

Με τον Αρχέλαο Κατερίνης, έπαιξαν στις 29/10 οι Νεανίδες του Συλλόγου. Κέρδισαν με σκορ 3-0 στα Γιαννιτσά και ταυτόχρονα, αύξησαν τη βαθμολογική τους διαφορά με το δεύτερο στην κατάταξη Αρχέλαο. Την επόμενη Κυριακή, οι νεανίδες έχουν εκτός έδρας αγώνα με τους Πάνθηρες Κοζάνης.

Το πρωτάθλημα κορασίδων της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. θα συνεχιστεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου. Για την 4η αγωνιστική του Α’ ομίλου, ο Μέγας Αλέξανδρος 1 θα υποδεχτεί στα Γιαννιτσά τον Αίολο Κατερίνης, ενώ στο Β’ όμιλο, ο Μέγας Αλέξανδρος 2 θα παίξει στην Έδεσσα με τον πρώτο του ομίλου Ίκαρο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου