Tuesday, 23 April, 2024

Απόλλων 1960 Κρύας Βρύσης – Δόξα Μανδάλου 1 – 2

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με ψηλά το κεφάλι!

Το ποδόσφαιρο είμαι όμορφο γιατί δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει σε κάθε στιγμή ενός αγώνα ανεξάρτητα την απόδοση της κάθε ομάδας, ποια είναι καλύτερη ή χειρότερη. Αυτό συνέβη και στο σημερινό αγώνα με την Δόξα Μανδάλου όπου ο Απόλλωνας είχε τις κλασικές ευκαιρίες για τα τέρματα η Δόξα όμως με δύο, σχεδόν μοναδικές, αντεπιθέσεις πήρε τον αγώνα.

Μπορεί να μην επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα αλλά σίγουρα ήταν αρνητικός παράγοντας ψυχολογικά κυρίως, για τους γηπεδούχους και η διαιτησίας του κ. Καρατζά για τον οποίο υπήρχαν… μουρμούρες στις τάξεις του Απόλλωνα από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομα του επιβεβαιώνοντας τις αμφιβολίες μας με κάποια περίεργα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματά του και κάρτες, κατά τα άλλα ανθρώπινα λάθη. Αυτό σαν μία παρένθεση και χωρίς να είναι δικαιολογία για την ήττα η οποία προήλθε γιατί δεν εκμεταλλεύτηκαν οι Απολλωνιστές τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και ήταν αρκετές ενώ σίγουρα επηρέασαν πολύ και οι απουσίες των Μπρέγου, Καραφουλίδη. Από την άλλη η Δόξα Μανδάλου είχε σε πολύ καλή ημέρα έναν φανταστικό τερματοφύλακα που έβγαλε τα … άβγαλτα και εκμεταλλεύτηκε τις ελάχιστες αντεπιθέσεις της στο έπακρο με αρκετή βέβαια και τύχη. Είναι πάντως πάντα μία υπολογίσιμη ομάδα.2ο’ ο Μποζίδης από δεξιά μόνος του θα… παραπατήσει χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.

17ο φάση μέσα στα καρέ του Μανδάλου με τον Ορφανίδη να πιάνει αρχικά την κεφαλιά και στην συνέχεια να πηγαίνει η μπάλα στον Καραγιάννη το κοντινό πλασέ του οποίου θα καταλήξει στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ σε 1 – 0.

28ο σέντρα του Παπαδόπουλου από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Δημόπουλος δεν θα προλάβει με κεφαλιά να στείλει την μπάλα προς την εστία του Μανδάλου.

38ο Στην πρώτη αντεπίθεση του Μανδάλου ο Τσιλογλανίδης με ωραίο σουτ από δεξιά θα στείλει την μπάλα στο Γ του Σκαπέρδα ισοφαρίζοντας σε 1 – 1.

52ο ο Μποζίδης από αριστερά μόνος του θα πλασάρει την μπάλα πάνω στο τερματοφύλακα χάνοντας πολύ καλή ευκαιρία.

56ο ωραία επέλαση από δεξιά του Δημόπουλου θα προσπαθήσει να πλασάρει στην κλειστή γωνία του Ακριτίδη μπλοκάροντας όμως την μπάλα με τα πόδια του ενώ θα μπορούσε να δώσει πάσα στ΄ αριστερά στον αμαρκάριστο Καραγιάννη.

65ο ωραίο ευθύβολο μακρινό σουτ του Δημόπουλο εκπληκτικά και σωτήρια θα διώξει σε κόρνερ ο Ακριτίδης

71ο σέντρα Καραγιάννη από δεξιά στην καρδιά της άμυνας καρφωτή κεφαλιά του Βεζυριανόπουλου ο Ακριτίδης και πάλι θα διώξει σωτήρια σε κόρνερ.

83ο σουτ του Καραδήμου θ΄ αποκρούσει προ στιγμήν ο Σκαπέρδας φεύγοντας η μπάλα από το χέρια του, ο ίδιος παίκτης θα ξανασουτάρει αλλά και πάλι ο Σκαπέρδας με το σώμα του θα σώσει την εστία του.

88ο φάση διαρκείας στα καρέ του Απόλλωνα με τον Τσιλογλανίδη να σουτάρει και ενώ η πορεία την μπάλας ήταν προς τα έξω αυτή θα χτυπήσει στο σώμα του Σκαπέρδα και θα καταλήξει στα δίχτυα δίνοντας την μεγάλη νίκη στην Δόξα Μανδάλου.

Η διαιτησία του κ. Καρατζά με αρκετά προσωπικά λάθη, καλοί οι επόπτες κ.κ. Αρέστης και Αλατζάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 (ΜΗΤΣΑΚΗΣ Φ.): Σκαπέρδας, Γαβριηλίδης, Τσάλμας, Ορφανίδης, Τσιρακίδης, Μιχαηλίδης, Παπαδόπουλος, Μποζίδης, Καραγιάννης, Ζαφειρίου (60ο Βεζυριανόπουλος), Δημόπουλος

ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ (ΑΝΤΩΝΑΣ Ν.): Ακριτίδης, Σαββίδης, Τζούρζος, Τσελεπής, Μαυρομάτης, Πίττας (73ο Cyllhau), Αναστασιάδης (87o Πετρίδης), Καραδήμος, Τόπκας, Τσιλογλανίδης (90ο Παντελίδης), Κουτρούμπαλος.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου